بررسی مقایسه ای تاثیر عصاره های سیر، آقطی سیاه، و سیاهدانه بر تعداد گلبول های سفید و اجزای پروتئینی خون در موش آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقایسه ای تاثیر عصاره های سیر، آقطی سیاه، و سیاهدانه بر تعداد گلبول های سفید و اجزای پروتئینی خون در موش آزمایشگاهی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقایسه ای تاثیر عصاره های سیر، آقطی سیاه، و سیاهدانه بر تعداد گلبول های سفید و اجزای پروتئینی خون در موش آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقایسه ای تاثیر عصاره های سیر، آقطی سیاه، و سیاهدانه بر تعداد گلبول های سفید و اجزای پروتئینی خون در موش آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقایسه ای تاثیر عصاره های سیر، آقطی سیاه، و سیاهدانه بر تعداد گلبول های سفید و اجزای پروتئینی خون در موش آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی جانوری

تعداد صفحات :۱۶

گیاهان دارویی سیاهدانه، سیر و آقطی سیاه سه گیاه دارویی شناخته شده در طب سنتی محسوب می شوند که با داشتن ترکیبات شیمیایی موثر در سیستم ایمنی کاربرد فراوانی در طب سنتی جهت مقابله با عفونت دارند. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر مقایسه ای نقش سه گیاه مذکور در سیستم ایمنی و پروتئین های خون است. در این تحقیق موش های نر از نژاد بالب سی مورد آزمایش به چهار گروه تقسیم شدند. گروه شاهد و گروه های تجربی ۱، ۲ و ۳ که به ترتیب دوز۵۰ mg/kg ، ۱۰۰ و ۲۰۰ از یکی از سه عصاره هیدروالکلی سیاهدانه، سیر و آقطی سیاه را بصورت یک روز در میان و به مدت۲۰ روز با تزریق درون صفاقی دریافت کردند. در پایان آزمایش ها، خونگیری انجام شده و جهت شمارش گلبول های سفید و الکتروفورز پروتئین های خون مورد استفاده قرار گرفت. نتایج بدست آمده با استفاده از آزمون واریانس یکطرفه دانکن و در سطح اطمینان بالاتر از ۹۵% (P<0.05) ارزیابی شد. بررسی ها حاکی از آن است که عصاره های سیاهدانه و سیر در سه گروه تجربی قادر به افزایش تعداد گلبول های سفید می باشد. سیاهدانه میزان پروتئین های آلبومین، آلفا ۱ و ۲ و نسبت A/G را افزایش داده در حالی که سیر در افزایش آلفا ۱ و گاما موثر می باشد. در حالی که آقطی سیاه عامل کاهش غلظت پروتئین گاما می باشد. دو گیاه سیر و سیاهدانه با تغییر در تعداد گلبول های سفید و میزان غلظت پروتئین های خون نظیر آلبومین، آلفا ۱ و ۲ و گاما در سیستم ایمنی بدن موثر بوده درحالی که در خصوص گیاه آقطی سیاه نتایج تاثیر مشخصی را نشان نمی دهد.

کلید واژه: سیاهدانه، سیر، آقطی سیاه، گلبول های سفید، موش آزمایشگاهی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.