مقاله تولید مایکوپروتئین با فوزاریوم ونناتوم ATCC20334 به روش کشت سطحی با استفاده از طرح مرکب مرکزی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید مایکوپروتئین با فوزاریوم ونناتوم ATCC20334 به روش کشت سطحی با استفاده از طرح مرکب مرکزی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید مایکوپروتئین با فوزاریوم ونناتوم ATCC20334 به روش کشت سطحی با استفاده از طرح مرکب مرکزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید مایکوپروتئین با فوزاریوم ونناتوم ATCC20334 به روش کشت سطحی با استفاده از طرح مرکب مرکزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید مایکوپروتئین با فوزاریوم ونناتوم ATCC20334 به روش کشت سطحی با استفاده از طرح مرکب مرکزی :

مقاله تولید مایکوپروتئین با فوزاریوم ونناتوم ATCC20334 به روش کشت سطحی با استفاده از طرح مرکب مرکزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران از صفحه ۴۵ تا ۵۲ منتشر شده است.
نام: تولید مایکوپروتئین با فوزاریوم ونناتوم ATCC20334 به روش کشت سطحی با استفاده از طرح مرکب مرکزی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مایکوپروتئین
مقاله کشت سطحی
مقاله فوزاریوم ونناتوم
مقاله طرح مرکب مرکزی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: پروتئین حاصل از رشد قارچ رشته ای به علت خواص تغذیهای، فیزیکی و شیمیایی به عنوان یک افزودنی پروتئینی برای غذای انسان مطرح است. در این تحقیق، اثر مقدار تلقیح و غلظت اولیه منابع کربن و نیتروژن بر تولید مایکوپروتئین با قارچ فوزاریوم ونناتوم ATCC20334 از قند خرما بررسی شد.
مواد و روش ‌ها: درصد وزن خشک، نیتروژن، قند، رطوبت، خاکستر و
pH سوبسترا اندازه گیری شد. محیط کشت اصلاح وگل شده برای نگهداری و تلقیح استفاده و گرمخانه گذاری مایه تلقیح در دمایC 30 به مدت ۷۲ ساعت انجام شد. تعیین وزن خشک سلولی با روش آون صورت گرفت. برازش داده ها با معادله چندجمله ای درجه دوم و بهینه سازی پاسخ با نرم افزار Minitab۱۴ صورت گرفت. در پایان شرایط بهینه تعیین و آزمایش تاییدی انجام شد.
یافته‌ ها‌: مدل ارایه شده برای تولید مایکوپروتئین برحسب وزن خشک توده زیستی دارای ضریب همبستگی ۹۸% بود. مقادیر بهینه متغیرهای مقدار تلقیح، منابع کربن و نیتروژن به ترتیب ۳۹/۱۵ درصد حجمی، ۲۰ و ۳۵/۴ گرم در لیتر به دست آمد که در این شرایط، مقدار پیش بینی شده برای تولید وزن خشک توده زیستی ۰۳۲/۵ گرم در لیتر بود. آزمایش تاییدی در شرایط بهینه انجام و ۸۴/۴ گرم در لیتر توده زیستی به دست آمد. ضریب همبستگی زیاد مدل نمایانگر تطابق مناسب مدل محاسباتی با داده های آزمایشی و دقت مدل بود.
نتیجه گیری: با تغییر شرایط مایه تلقیح و ترکیب شیمیایی محیط کشت می توان به رشد بهینه فوزاریوم ونناتوم و در نتیجه، حداکثر تولید توده زیستی دست یافت. همچنین استفاده از قند خرما به عنوان سوبسترای در دسترس و بومی ایران، جهت اصلاح محیط کشت و گل توجیه اقتصادی تولید را در مقیاس صنعتی در کشت سطحی ممکن می ‌سازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.