اثر محلول پاشی عنصر روی و کود نیتروژن بر عملکرد و برخی شاخص های کیفی دانه گندم در شرایط تنش خشکی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر محلول پاشی عنصر روی و کود نیتروژن بر عملکرد و برخی شاخص های کیفی دانه گندم در شرایط تنش خشکی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر محلول پاشی عنصر روی و کود نیتروژن بر عملکرد و برخی شاخص های کیفی دانه گندم در شرایط تنش خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر محلول پاشی عنصر روی و کود نیتروژن بر عملکرد و برخی شاخص های کیفی دانه گندم در شرایط تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر محلول پاشی عنصر روی و کود نیتروژن بر عملکرد و برخی شاخص های کیفی دانه گندم در شرایط تنش خشکی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های به زراعی(تنش های محیطی در علوم گیاهی)

تعداد صفحات :۲۰

به منظور بررسی تواما اثرات قطع آبیاری درمراحل انتهایی رشد و محلولپاشی عنصر ریز مغذی روی برعملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک، شاخص برداشت، درصد پروتئین، درصد گلوتن و امکان افزایش میزان روی در دانه گندم، آزمایشی به صورت کرتهای خرد شده درقالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با سه تکراردرسال زراعی ۸۹-۱۳۸۸ درمزرعه تحقیقاتی مرکز تحقیقات کشاورزی ورامین اجراگردید. تیمارآبی درسه سطح (آبیاری کامل تا انتهای فصل رشد، قطع آبیاری از ابتدای مرحله گلدهی و قطع آبیاری از ابتدای مرحله پر شدن دانه) درکرتهای اصلی و تیمار محلول پاشی در دو سطح محلولپاشی با آب خالص و محلولپاشی عنصر ریزمغذی روی درکرتهای فرعی قرارگرفتند. نتایج این آزمایش نشان دادکه قطع آبیاری در هر دو مرحله گلدهی و پر شدن دانه سبب کاهش معنی دار عملکرد بیولوژیک، عملکرد دانه و شاخص برداشت گردید، اما شدت این کاهش برای قطع آبیاری در زمان گلدهی بیشتر بود. همچنین قطع آبیاری درمراحل انتهایی رشدگندم باعث افزایش درصد پروتئین و نیز درصد گلوتن مرطوب دانه گردید، در حالی که میزان عنصر روی در دانه کاهش معنی داری را نشان داد.کاهش وزن هزار دانه گندم به ویژه درشرایط تنش شدید (قطع آبیاری در زمان گلدهی) و متعاقب آن از دست دادن ذخیره نشاسته دانه ها سبب افزایش نسبت پروتئین به نشاسته شد. بین تامین کود نیتروژن از دو منبع اوره و سولفات آمونیوم به جز برای ارتفاع بوته و طول پدانکل اختلاف معنی داری مشاهده نشد. در این آزمایش محلولپاشی عنصر روی موجب کاهش خسارت ناشی از تنش بر عملکرد دانه و نیز افزایش میزان روی دانه گردید.

کلید واژه: گندم، عملکرد، پروتئین، روی، گلوتن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.