مقاله نیترات و نیتریت منابع آب آشامیدنی مناطق شهری استان گلستان و بروز سرطان های مری و معده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نیترات و نیتریت منابع آب آشامیدنی مناطق شهری استان گلستان و بروز سرطان های مری و معده دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نیترات و نیتریت منابع آب آشامیدنی مناطق شهری استان گلستان و بروز سرطان های مری و معده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نیترات و نیتریت منابع آب آشامیدنی مناطق شهری استان گلستان و بروز سرطان های مری و معده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نیترات و نیتریت منابع آب آشامیدنی مناطق شهری استان گلستان و بروز سرطان های مری و معده :

مقاله نیترات و نیتریت منابع آب آشامیدنی مناطق شهری استان گلستان و بروز سرطان های مری و معده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان از صفحه ۲۸۱ تا ۲۹۰ منتشر شده است.
نام: نیترات و نیتریت منابع آب آشامیدنی مناطق شهری استان گلستان و بروز سرطان های مری و معده
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نیترات
مقاله نیتریت
مقاله آب آشامیدنی
مقاله سرطان مری
مقاله سرطان معده
مقاله استان گلستان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: سرطان های مری و معده از سرطان های شایع در دنیا و عامل مهم مرگ و میر می باشند. یکی از عوامل محیطی موثر بر بروز این سرطان ها، میزان نیترات و نیتریت منابع غذایی و آب آشامیدنی است. این مطالعه به منظور تعیین ارتباط این عوامل با سرطان های مری و معده طراحی شد.
روش: در این مطالعه اکولوژیک، میزان نیتریت و نیترات منابع آب شهری استان گلستان (۸۴-۱۳۸۳) برای هر شهر به صورت میانگین گزارش شد. تمامی بیماران مبتلا به سرطان های مری و معده ساکن مناطق شهری در طی این مدت وارد مطالعه شدند. تقسیم بندی شهرها به مناطق بروز پایین، متوسط و بالا بر اساس صدک های ۳۳% و ۶۶% برای هر کدام از سرطان ها انجام شد. برای یافتن ارتباط بین میزان نیتریت و نیترات آب آشامیدنی و بروز سرطان های مری ومعده از ضریب همبستگی اسپیرمن و خط برگشت (Regression Line) استفاده شد.
یافته ها: نتایج نشان داد که میزان نیترات و نیتریت آب آشامیدنی در کلیه مناطق اندازه گیری شده در محدوده استاندارد می باشد. افزایش نیترات آب آشامیدنی با بالا رفتن میزان بروز سرطان مری همبستگی نزدیکی داشت (۶۲۴/R=0 با p=0.013) اما با افزایش سرطان معده همبستگی دیده نشد. بین سطح نیتریت آب با میزان بروز سرطان های مری و معده همبستگی وجود نداشت.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج مطالعه، نیترات آب آشامیدنی از عوامل احتمالی دخیل در بروز سرطان مری در این منطقه می باشد؛ اما در سطح اکولوژیک نیتریت بر بروز سرطان مری و معده تاثیری ندارند. پیشنهاد می شود مطالعاتی روی منابع غذایی و آب آشامیدنی شهری و روستایی طراحی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.