مدل سازی ریاضی سینتیک خشک کردن لایه نازک فلفل دلمه ای


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدل سازی ریاضی سینتیک خشک کردن لایه نازک فلفل دلمه ای دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدل سازی ریاضی سینتیک خشک کردن لایه نازک فلفل دلمه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدل سازی ریاضی سینتیک خشک کردن لایه نازک فلفل دلمه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدل سازی ریاضی سینتیک خشک کردن لایه نازک فلفل دلمه ای :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)

تعداد صفحات :۱۳

در این تحقیق، بعد از خشک کردن فلفل دلمه ای توسط خشک کن هوای داغ در دماهای ۶۰، ۷۰ و ۸۰ درجه سانتیگراد پارامترهای سنیتیکی خشک کردن بررسی شد. نتایج، نشان داد دمای ۸۰ درجه سانتی گراد است بالاترین سرعت خشک کردن و کم ترین زمان خشک کردن را دارا می باشد. همچنین، میزان چروکیدگی با افزایش دما ، افزایش یافت و در دمای ۸۰ بالاترین چروکیدگی مشاهده گردید. میزان باز آبپوشی با افزایش دما کاهش یافت و در دمای ۶۰ به علت کاهش تخریب لوله های مویین بالاترین میزان باز آبپوشی مشاهده گردید. بر اساس نتایج با افزایش دما میزان انتشار رطوبت افزایش یافت و انرژی اکتیواسیون ۳۴.۵۷۷ kj/mol محاسبه گردید. مدلسازی بر اساس ۱۱ مدل ریاضی سینتیکی استاندارد بر داده های تجربی برازش داده شد و ارزیابی مدل ها از طریق چهار معیار ضریب همبستگی(R2) ، ریشه میانگین مربعات خطا (RMSE)، کاهش کای اسکوار (X2) وخطای انحراف میانگی (MBE) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. بررسی نتایج، نشان داد که مدل تقریبی انتشار در دمای خشک کردن ۶۰ و ۸۰ و مدل ورما و همکاران در دمای خشک کردن ۷۰ مراحل خشک کردن فلفل دلمه ای را بهتر ارزیابی می کند. بنابراین، این دو مدل برای پیش بینی تغییرات رطوبت و کیفیت بالای محصول در فرایند خشک کردن فلفل دلمه ای به روش جابه جایی هوای داغ مناسب تشخیص داده شد.

کلید واژه: مدل سازی ریاضی لایه نازک، خشک کردن فلفل دلمه ای، ضریب نفوذ، انرژی اکتیواسیون، چروکیدگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.