تاثیر پربیوتیک ایمکس (A-Max) بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب بدن قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus Mykiss)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر پربیوتیک ایمکس (A-Max) بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب بدن قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus Mykiss) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر پربیوتیک ایمکس (A-Max) بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب بدن قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus Mykiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پربیوتیک ایمکس (A-Max) بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب بدن قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus Mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر پربیوتیک ایمکس (A-Max) بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب بدن قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus Mykiss) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم تکثیر و آبزی پروری
تعداد صفحات :۱۶
این پژوهش به منظور ارزیابی تاثیر پربیوتیک ایمکس A-Max (مخلوطی از پربیوتیک الیگوفروکتوز، مانان الیگوساکارید و بتاگلوکان) بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی قزل آلا به مدت ۷ هفته انجام گرفت. پربیوتیک در سطوح مختلف صفر (شاهد)، ۰.۵، ۱ و ۱.۵ گرم به ازای هر کیلوگرم به جیره پایه ماهی قزل آلای رنگین کمان افزوده شد. پس از سازگاری؛ تعداد ۲۰ عدد بچه ماهی با میانگین وزنی۰.۲۱ ±۶.۳۷ گرم در ۱۲ حوضچه ذخیره سازی و تا حد سیری تغذیه شدند. نتایج نشان داد که ماهیان تغذیه شده با مخلوط پربیوتیکی ایمکس در سطح ۱.۵ گرم در هر کیلوگرم جیره بطور معناداری بیشترین وزن نهایی، افزایش وزن، نسبت کارایی پروتئین، افزایش بیومس و کمترین ضریب تبدیل غذایی را در مقایسه با گروه شاهد داشتند (P<0.05). تفاوت معنی داری در نرخ بازماندگی بین تیمارها مشاهده نگردید (P>0.05). در انتهای دوره آزمایش میزان پروتئین لاشه در سطح ۱.۵ گرم ایمکس بطور معنی داری افزایش یافت (P<0.05). در حالیکه میزان چربی و خاکستر لاشه تحت تاثیر پربیوتیک جیره قرار نگرفت (P>0.05). در پایان اینگونه نتیجه گیری می شود که افزودن مخلوط پربیوتیکی ایمکس به میزان ۱.۵ گرم در هر کیلوگرم جیره ماهی قزل آلا می تواند در بهبود رشد، بازماندگی و ترکیبات مغذی بدن ماهی قزل آلا موثر واقع شود.
کلید واژه: پربیوتیک، رشد، بازماندگی، ترکیب لاشه، قزل آلا
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.