بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و حسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم (Scomberoides commersonnianuus)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و حسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم (Scomberoides commersonnianuus) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و حسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم (Scomberoides commersonnianuus) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و حسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم (Scomberoides commersonnianuus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی و حسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم (Scomberoides commersonnianuus) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی شیلات ایران (فارسی)
تعداد صفحات :۱۸
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: فرآوری آبزیان، فرآورده های شیلاتی، گیش ماهیان
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.