بررسی میزان لیزینوآلانین در برخی شیرهای پاستوریزه و استریلیزه مصرفی شهر تهران در سال ۱۳۹۰
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی میزان لیزینوآلانین در برخی شیرهای پاستوریزه و استریلیزه مصرفی شهر تهران در سال ۱۳۹۰ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی میزان لیزینوآلانین در برخی شیرهای پاستوریزه و استریلیزه مصرفی شهر تهران در سال ۱۳۹۰ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان لیزینوآلانین در برخی شیرهای پاستوریزه و استریلیزه مصرفی شهر تهران در سال ۱۳۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی میزان لیزینوآلانین در برخی شیرهای پاستوریزه و استریلیزه مصرفی شهر تهران در سال ۱۳۹۰ :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
تعداد صفحات :۱۲
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: شیر پاستوریزاسیون، استریلیزاسیون، لیزیتوآلانین، کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.