بررسی میزان لیزینوآلانین در برخی شیرهای پاستوریزه و استریلیزه مصرفی شهر تهران در سال ۱۳۹۰


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان لیزینوآلانین در برخی شیرهای پاستوریزه و استریلیزه مصرفی شهر تهران در سال ۱۳۹۰ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان لیزینوآلانین در برخی شیرهای پاستوریزه و استریلیزه مصرفی شهر تهران در سال ۱۳۹۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان لیزینوآلانین در برخی شیرهای پاستوریزه و استریلیزه مصرفی شهر تهران در سال ۱۳۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان لیزینوآلانین در برخی شیرهای پاستوریزه و استریلیزه مصرفی شهر تهران در سال ۱۳۹۰ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۲

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: شیر پاستوریزاسیون، استریلیزاسیون، لیزیتوآلانین، کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.