بررسی تاثیر مواد افزودنی مختلف روی ماندگاری مخمر Pichia guilliermondii در حامل های پودری و کارایی آنها در کنترل کپک آبی سیب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر مواد افزودنی مختلف روی ماندگاری مخمر Pichia guilliermondii در حامل های پودری و کارایی آنها در کنترل کپک آبی سیب دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر مواد افزودنی مختلف روی ماندگاری مخمر Pichia guilliermondii در حامل های پودری و کارایی آنها در کنترل کپک آبی سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر مواد افزودنی مختلف روی ماندگاری مخمر Pichia guilliermondii در حامل های پودری و کارایی آنها در کنترل کپک آبی سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر مواد افزودنی مختلف روی ماندگاری مخمر Pichia guilliermondii در حامل های پودری و کارایی آنها در کنترل کپک آبی سیب :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای گیاهی

تعداد صفحات :۱۶

در این مطالعه تاثیر سه ماده افزوده سوکروز، آلجینات سدیم و صمغ عربی روی پایداری سلول های مخمر Pichia guilliermondii در فرمولاسیون های پودری مورد بررسی و مقایسه قرار گرفت. سلول های مخمر پس از تکثیر در محیط کشت ملاس نیشکر با حامل های پودری تالک، کائولین، سبوس گندم و سبوس برنج و مواد افزوده مختلف شامل سوکروز، صمغ عربی و سدیم آلجینات مخلوط شدند. جمعیت مخمر در ۱۶ فرموله تهیه شده طی دوره شش ماهه مورد بررسی قرار گرفت. در پایان دوره شش ماهه نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد، بیشترین جمعیت سلول زنده مخمر در هر گرم فرمولاسیون با تعداد ۱۰۱۱×۱.۴ و ۱۰۱۰×۶.۵ به ترتیب در فرمولاسیون های شماره ۱۱ (سبوس گندم همراه با صمغ عربی) و ۱۵ (سبوس گندم همراه با سوکروز) و کمترین جمعیت سلول زنده مخمر با تعداد ۱۰۷×۷.۶ سلول در فرمولاسیون شماره ۲ (کائولین) دیده شد. در فرمولاسیون های نگهداری شده در ۲۴ درجه سانتی گراد نیز بیشترین جمعیت سلول زنده مخمر با تعداد ۱۰۱۰×۶.۵ در فرمولاسیون شماره ۱۵ مشاهده شد. در دمای ۲۴ درجه نیز کمترین تعداد سلول زنده در فرمولاسیون شماره ۲ مشاهده گردید. در بررسی اثر فرمولاسیون در کنترل بیماری کپک آبی سیب در شرایط انبار نتایج قابل قبولی حاصل شد. در بررسی کارایی فرمولاسیون های نگهداری شده در هر دو دمای ۴ و ۲۴ درجه سانتی گراد، بیشترین کاهش مساحت لکه بیماری روی میوه سیب با کاربرد فرمولاسیون شماره ۱۵ دارای سوکروز و سبوس گندم مشاهده شد. تحقیق حاضر نشان داد که نوع و مقدار مواد به کار رفته در فرمولاسیون باعث حفظ قدرت حیات و کارایی جدایه آنتاگونیست در طی مدت انبارداری شده و موجب حفظ شدت اثر آن در کنترل بیماری در شرایط انبار می شود.

کلید واژه: فرمولاسیون، Penicillium expansum، مواد حامل، کنترل بیولوژیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.