تولید و تغلیظ ناقل ویروسی بر پایه MLV و مقایسه ترانسداکسیون رده های سلولی سرطانی و غیر سرطانی با ناقل تولید شده


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید و تغلیظ ناقل ویروسی بر پایه MLV و مقایسه ترانسداکسیون رده های سلولی سرطانی و غیر سرطانی با ناقل تولید شده دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید و تغلیظ ناقل ویروسی بر پایه MLV و مقایسه ترانسداکسیون رده های سلولی سرطانی و غیر سرطانی با ناقل تولید شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید و تغلیظ ناقل ویروسی بر پایه MLV و مقایسه ترانسداکسیون رده های سلولی سرطانی و غیر سرطانی با ناقل تولید شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید و تغلیظ ناقل ویروسی بر پایه MLV و مقایسه ترانسداکسیون رده های سلولی سرطانی و غیر سرطانی با ناقل تولید شده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ژنتیک در هزاره سوم (GENETICS IN THE 3RD MILLENNIUM)

تعداد صفحات :۱۲

ابزارهای گوناگونی به منظور انتقال ژن به سلول های یوکاریوتی توسعه یافته اند. در میان آن ها، کارایی ویروس های RNA دار متعلق به خانواده رتروویریده در انتقال ژن به دلیل الحاق پایدار ژنوم خود در کروموزوم های میزبان بالاتر است. ویروس لوکمی موش (MLV) شناخته شده ترین عضو جنس اورتورتروویرینا از گامارتروویروس ها است. ناقل رتروویروسی بر پایه MLV تنها قادر به بیان ژن های خارجی در سلول های در حال تقسیم میتوز می باشد، که بیانگر مناسب بودن این ناقل به عنوان ابزار انتقال ژن در ژن درمانی سرطان است. در این تحقیق، ناقل ویروسی بر پایه MLV از طریق ترانسفکشن همزمان و گذرا سه پلاسمید رتروویروسی شامل pBABE-GFP (پلاسمید بیانی دارای ژن گزارشگر) GFP،pBS-CMV-gagpol (پلاسمید بسته بندی دارای ژن gagpol ویروس MLV) و pMD2G (پلاسمید پوششی حاوی ژن VSVG) در رده سلولی HEK293T تولید شد. تغلیظ ویروس با دو روش اولتراسانتریفیوژ و محلول پلی اتیلن گلیکول انجام شد. رقت های سریالی از ویروس غلیظ شده تهیه گردید و عیار ویروس بر حسب واحد عفونی بر میلی لیتر (۲۱×۱۰۶ ذره عفونی در هر میلی لیتر در هر دو روش) محاسبه شد. سپس کارایی ترانسداکسیون رده های سلولی سرطانی (A549 و Hela) و غیر سرطانی (HEK و Vero) با ناقل ویروسی تولید شده مقایسه گردید. نتایج بدست آمده نشان داد که کارایی ناقل در آلوده کردن سلول های سرطانی بالاتر است و بنابراین ناقل تولید شده در زمینه انتقال ژن به سلول های سرطانی مناسب تر می باشد.

کلید واژه: ناقل ویروسی، انتقال ژن، ترانسفکشن، ترانسداکسیون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.