مقاله تاثیر وضعیت قرارگیری بیمار بر میزان فشار داخل قفسه سینه طی بیهوشی عمومی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر وضعیت قرارگیری بیمار بر میزان فشار داخل قفسه سینه طی بیهوشی عمومی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر وضعیت قرارگیری بیمار بر میزان فشار داخل قفسه سینه طی بیهوشی عمومی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر وضعیت قرارگیری بیمار بر میزان فشار داخل قفسه سینه طی بیهوشی عمومی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر وضعیت قرارگیری بیمار بر میزان فشار داخل قفسه سینه طی بیهوشی عمومی :

مقاله تاثیر وضعیت قرارگیری بیمار بر میزان فشار داخل قفسه سینه طی بیهوشی عمومی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پرستاری مراقبت ویژه IRANIAN JOURNAL OF CRITICAL CARE NURSING (IJCCN) از صفحه ۱۹ تا ۲۲ منتشر شده است.
نام: تاثیر وضعیت قرارگیری بیمار بر میزان فشار داخل قفسه سینه طی بیهوشی عمومی
این مقاله دارای ۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیهوشی عمومی
مقاله تغییر وضعیت
مقاله فشار قفسه سینه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اهداف: تغییر وضعیت قرارگیری طی بیهوشی ممکن است با عوارض همودینامیکی و مکانیکی همراه باشد. در این مطالعه تاثیر تغییرات وضعیت قرارگیری بیمار بر میزان فشار داخل قفسه سینه طی بیهوشی عمومی مورد بررسی قرار گرفته است.
روش ها: در این مطالعه توصیفی – مقطعی، ۱۱۵ بیمار بزرگسال مورد بررسی واقع شدند. میزان فشار پیک و پلاتو داخل قفسه سینه به وسیله اسپیرومتر در وضعیت طاقباز اندازه گیری شد و سپس، فشار پیک و پلاتو داخل قفسه سینه طی دقایق اول تا ۶۰ بیهوشی در وضعیت های ترندلن برگ، یک طرفه چپ، یک طرفه راست یا دمر (روی شکم) در فواصل ۱۰ دقیقه ای اندازه گیری و ثبت شدند.
یافته ها: بیشترین فشار پیک و پلاتو داخل قفسه سینه در حالت طاقباز و پیش از تغییر وضعیت ثبت شد (۵۵±۳۳۷ و ۵۱±۲۰۵) که طی بیهوشی تغییر قابل ملاحظه ای نداشت (p>0.05). بیشترین فشار داخل قفسه سینه بعد از تغییر وضعیت، در گروه یک طرفه راست ثبت شد و کمترین میزان تغییر در گروهی که به وضعیت دمر تغییر وضعیت داده شده بودند مشاهده شد.
نتیجه گیری: تغییر وضعیت بیماران طی بیهوشی عمومی و شلی کامل عضلانی از وضعیت طاقباز به وضعیت های دمر، یک طرفه راست، یک طرفه چپ یا ترندلنبرگ، از نظر بالینی موجب تغییر قابل ملاحظه ای در فشار داخل قفسه سینه نمی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.