اثر قدرت بذر بر جوانه زنی و رشد هتروتروفیک گندم در واکنش به شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر قدرت بذر بر جوانه زنی و رشد هتروتروفیک گندم در واکنش به شوری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر قدرت بذر بر جوانه زنی و رشد هتروتروفیک گندم در واکنش به شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر قدرت بذر بر جوانه زنی و رشد هتروتروفیک گندم در واکنش به شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر قدرت بذر بر جوانه زنی و رشد هتروتروفیک گندم در واکنش به شوری :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات بذر (علوم و تکنولوژی بذر)
تعداد صفحات :۱۰
سبز شدن محصولات زراعی تحت تاثیر عوامل محیطی نظیر آب، خاک، شوری، خشکی، عمق کاشت و کیفیت یا زوال بذر است. به منظور ارزیابی اثر شوری و زوال بذر بر شاخص های جوانه زنی و رشد گیاهچه گندم آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار در شرایط مطلوب آزمایشگاهی در اتاقک رشد اجرا شد. عامل اول شامل سه سطح شوری (۰، ۴- و ۸- بار) و عامل دوم زوال بذر به روش پیری تسریع شده (۰، ۲۴، ۴۸، ۷۲، ۹۶، ۱۲۰ و ۱۴۴ ساعت) بودند. نتایج نشان داد که اثر متقابل شوری بر زوال بر هیچ یک از صفات مورد مطالعه معنی دار نبود، در حالی که اثر شوری و زوال بذر بر تمام صفات مورد مطالعه معنی دار بود. تجزیه رگرسیونی نشان داد که صفات سرعت جوانه زنی با ۸۴.۶۱ درصد و درصد جوانه زنی با ۵.۱۹ درصد کاهش به ازای افزایش هر واحد شوری، به ترتیب حساس ترین و متحمل ترین صفات به شوری بودند. همچنین صفات درصد جوانه زنی و طول ریشه چه به ترتیب حساس ترین و متحمل ترین صفات به زوال بذر بودند.
کلید واژه: زوال بذر، سرعت جوانه زنی، رشد گیاهچه
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.