مقاله طراحی سلول شمارگر فعال سازی برای شمارش نوترون های تند حاصل از دستگاه پلاسمای کانونی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی سلول شمارگر فعال سازی برای شمارش نوترون های تند حاصل از دستگاه پلاسمای کانونی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی سلول شمارگر فعال سازی برای شمارش نوترون های تند حاصل از دستگاه پلاسمای کانونی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی سلول شمارگر فعال سازی برای شمارش نوترون های تند حاصل از دستگاه پلاسمای کانونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی سلول شمارگر فعال سازی برای شمارش نوترون های تند حاصل از دستگاه پلاسمای کانونی :

مقاله طراحی سلول شمارگر فعال سازی برای شمارش نوترون های تند حاصل از دستگاه پلاسمای کانونی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مجله علوم و فنون هسته ای از صفحه ۱ تا ۵ منتشر شده است.
نام: طراحی سلول شمارگر فعال سازی برای شمارش نوترون های تند حاصل از دستگاه پلاسمای کانونی
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سوسوزن پلاستیکی،برگه های نقره
مقاله فعال سازی
مقاله طراحی سلول شمارگر فعال سازی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق دو هندسه مختلف برای شمارگرهای نوترون تپی، ارایه شده و سوسوزن پلاستیکی همراه با برگه های نقره برای افزایش بازدهی شمارش نوترون های تپی مورد استفاده قرار گرفته است . دو هندسه مکعب مستطیلی و استوانه ای با استفاده از کد MCNP4C برای سلول شمارگر شبیه سازی شده است . با توجه به آهنگ واکنش جذب در نقره، تعداد برگه های نقره و طول شمارگر بهینه شده است. طول بهینه برای سلول آشکارساز ۱۴سانتی متر می باشد و با در نظر گرفتن هزینه ساخت، تعداد بهینه برگه های نقره برای هندسه مکعب مستطیلی و استوانه ای به ترتیب ۲۰ و ۱۰ برگه پیشنهاد شده است. با استفاده از داده ‎‎های بهینه به دست آمده، آشکارسازی با هندسه مکعب مستطیلی ساخته شد. این آشکارساز برای اندازه‎ گیری شار نوترون دستگاه پلاسمای کانونی SBUPF1 مورد استفاده قرار گرفت. نتایج این اندازه گیری ها نشان دادند که ۳/۷۱×۱۰۷ نوترون در هر تپ تولید می‎ شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.