مقاله بررسی کفایت برنامه درسی بالینی رشته مامایی در دستیابی دانشجویان به اهداف یادگیری پایه از دیدگاه دانشجویان و اساتید


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کفایت برنامه درسی بالینی رشته مامایی در دستیابی دانشجویان به اهداف یادگیری پایه از دیدگاه دانشجویان و اساتید دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کفایت برنامه درسی بالینی رشته مامایی در دستیابی دانشجویان به اهداف یادگیری پایه از دیدگاه دانشجویان و اساتید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کفایت برنامه درسی بالینی رشته مامایی در دستیابی دانشجویان به اهداف یادگیری پایه از دیدگاه دانشجویان و اساتید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کفایت برنامه درسی بالینی رشته مامایی در دستیابی دانشجویان به اهداف یادگیری پایه از دیدگاه دانشجویان و اساتید :

مقاله بررسی کفایت برنامه درسی بالینی رشته مامایی در دستیابی دانشجویان به اهداف یادگیری پایه از دیدگاه دانشجویان و اساتید که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله دانش و تندرستی از صفحه ۲۸ تا ۳۳ منتشر شده است.
نام: بررسی کفایت برنامه درسی بالینی رشته مامایی در دستیابی دانشجویان به اهداف یادگیری پایه از دیدگاه دانشجویان و اساتید
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله برنامه درسی بالینی
مقاله اهداف یادگیری پایه
مقاله دانشجوی مامایی
مقاله اساتید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: دستیابی به استانداردهای حرفه ای در علوم پزشکی و از جمله در حرفه مامایی از طریق حصول اهداف مهارت بالینی حرفه صورت می پذیرد. با توجه به اهمیت برنامه درسی بالینی، مطالعه حاضر با هدف تعیین نظرات دانشجویان و اساتید رشته مامایی در خصوص کفایت برنامه درسی بالینی در دستیابی دانشجویان به اهداف یادگیری پایه طرح ریزی و اجرا شده است.
مواد و روش ها: این پژوهش یک مطالعه توصیفی – تحلیلی است که در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و در سال ۱۳۸۷ انجام گردید. نمونه های پژوهش شامل ۵۷ نفر از دانشجویان سال آخر و ۹ نفر از اساتید این رشته بودند. پرسش نامه پژوهش سه درس اختصاصی «بارداری»، «زایمان» و «زنان» را با ۳۹ گویه مورد سنجش قرار می داد. پاسخ های افراد شرکت کننده در مقیاس لیکرت از کاملا تا اصلا متفاوت بود.
نتایج: بررسی و مقایسه دو گروه واحدهای شرکت کننده در پژوهش نشان داد که آن ها میزان دستیابی به اهداف آمورشی بالینی را به شکل متفاوتی ارزیابی نمودند. میانگین نمرات به خود در بین دانشجویان در سه درس فوق به ترتیب ۱۸۲±۶۵۰، ۲۴۸±۵۰۹ و ۲۵۵±۵۴۴ با نمره کل ۲۰۶±۵۸۷ بود. نتایج وجود اختلاف معنادار را بین نمرات دانشجویان و اساتید در سه درس مذکور نشان می دهد.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج، به نظر می رسد که ایجاد تغییرات وسیع در محیط های بالینی و آموزشی نظیر جلب همکاری بیش تر پرسنل بالینی با سیستم آموزشی و دانشجویان، جلب پذیرش بیماران نسبت به مشارکت بالینی فعال تر دانشجویان در امر درمان ضروری باشد تا به احساس کفایت بیش تری در دانشجویان بیانجامد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.