اثرات سطوح مختلف پودر دانه سماق بر رشد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت استرس گرمایی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات سطوح مختلف پودر دانه سماق بر رشد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت استرس گرمایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات سطوح مختلف پودر دانه سماق بر رشد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت استرس گرمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات سطوح مختلف پودر دانه سماق بر رشد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت استرس گرمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات سطوح مختلف پودر دانه سماق بر رشد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت استرس گرمایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۲

این تحقیق به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف صفر، ۰.۲۵، ۰.۵و ۱ درصد پودر دانه سماق یا ۱۰۰ میلی گرم در کیلوگرم آلفا توکوفرول استات (ویتامین (E بر رشد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تحت استرس گرمایی انجام گرفت. ۲۵۰ قطعه جوجه نر یک روزه سویه راس (۳۰۸) در قالب یک طرح کاملا تصادفی با ۵ تیمار و ۵ تکرار (۱۰ جوجه برای هر تکرار) به ازای هر تیمار مورد استفاده قرار گرفت. نتایج آزمایش اخیر نشان داد که تفاوت معنی داری بین افزایش وزن بدن و مصرف خوراک جوجه های تیمارهای مختلف آزمایشی در کل دوره آزمایشی وجود ندارد. اگرچه تفاوت معنی داری بین ضریب تبدیل خوراک جوجه های تیمارهای مختلف در کل دوره مشاهده نشد ولی تمایل به معنی دار شدن قوی برای ضریب تبدیل مشاهده شد (P=0.08) و جوجه های تغذیه شده با ویتامین E و ۰.۵ درصد پودر دانه سماق ضریب تبدیل پایین تری از نظر عددی در مقایسه با جوجه های سایر تیمارهای آزمایشی نشان دادند. غلظت پروتئین تام خون جوجه های تغذیه شده با همه سطوح مختلف پودر دانه سماق و همچنین ویتامین E به طور معنی داری پایین تر از مقدار مربوط به جوجه های تیمار شاهد بود (P<0.05)، همچنین استفاده از سطوح مختلف پودر دانه سماق تاثیری بر خصوصیات لاشه از جمله وزن نسبی ران، سینه، چربی محوطه بطنی، کبد و قلب و همچنین طول و وزن نسبی روده کوچک نداشت. هیچکدام از فراسنجه های کلسترول، تری گلیسرید و هموگلوبین تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت. در مقایسات مستقل نیز مصرف پودر دانه سماق در مقایسه با گروه کنترل باعث افزایش هماتوکریت خون شد (P<0.05). به طور کلی اثرات آنتی اکسیدانی سماق از طریق کاهش آسیب پروتئین های بافتی ناشی از استرس گرمایی منجر به کاهش پروتئین خون جوجه های گوشتی می گردد و از این طریق باعث بهبود جزئی ضریب تبدیل می گردد ولی تاثیری بر افزایش وزن و مصرف خوراک ندارد.

کلید واژه: استرس گرمایی، پودر دانه سماق، جوجه های گوشتی، خصوصیات لاشه، رشد، فراسنجه های خونی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.