مقاله بررسی میکروسکوپی اثر دو روش آماده سازی دستی و چرخشی در پاک شدن کانال ریشه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میکروسکوپی اثر دو روش آماده سازی دستی و چرخشی در پاک شدن کانال ریشه دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میکروسکوپی اثر دو روش آماده سازی دستی و چرخشی در پاک شدن کانال ریشه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میکروسکوپی اثر دو روش آماده سازی دستی و چرخشی در پاک شدن کانال ریشه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میکروسکوپی اثر دو روش آماده سازی دستی و چرخشی در پاک شدن کانال ریشه :

مقاله بررسی میکروسکوپی اثر دو روش آماده سازی دستی و چرخشی در پاک شدن کانال ریشه که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در مجله دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز – Journal Of Dentistry از صفحه ۱ تا ۹ منتشر شده است.
نام: بررسی میکروسکوپی اثر دو روش آماده سازی دستی و چرخشی در پاک شدن کانال ریشه
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فلکس ماستر
مقاله ریس
مقاله میکروسکوپ الکترونی
مقاله اثر پاک کنندگی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بیان مساله: پاک سازی کانال ریشه مهم ترین هدف از آماده سازی فضای کانال ریشه است. وسایل دستی آماده سازی کانال، دبری و اسمیرلایر زیادی در فضای کانال برجا می گذارند. استفاده از وسایل خودکار، افزون بر آسان کردن آماده سازی فضای کانال به پاک سازی بهتر فضای کانال کمک می کنند.
هدف: هدف از این پژوهش، مقایسه روش های آماده سازی دستی و چرخشی فایل های دستی NiTi (NiTi flexKfile)، فلکس ماستر (FlexMaster) و ریس (FKG Race) در پاک سازی کانال بود.
مواد و روش: این پژوهش به روش مداخله آزمایشگاهی انجام شد. ۷۵ دندان تک ریشه با کمترین خمیدگی انتخاب و به صورت تصادفی به سه گروه ۲۵ تایی بخش گردید. کانال ها به وسیله فایل های دستیNiTi ، فایل های چرخشی فلکس ماستر و ریس به روش کراون داون آماده سازی شدند. آماده سازی آپیکال تا حداکثر شماره ۴۰ ایزو استاندارد انجام شد. کانال ها در طول آماده سازی با ۵ میلی لیتر هیپوکلریت سدیم ۵/۰ درصد و در انتهای آماده سازی با ۵ میلی لیتر سرم فیزیولوژیک شست و شو داده شدند. پس از برش طولی دندان مقدار دبری و اسمیرلایر به روش هولسمن (Hulsamann) و با کمک میکروسکوپ الکترونی ارزیابی گردید. واکاوی آماری با نرم افزار SPSS و با کمک آزمون کروسکال والیس انجام شد.
یافته ها: اینسترومنت های فلکس ماستر، میزان دبری کمتری نسبت به ریس و وسایل NiTi دستی به جا گذاشتند، که از لحاظ آماری معنادار بود .(p<0.05) به گونه ای که این تفاوت در همه سه بخش کانال معنادار گردید.(p<0.05) دبری ایجاد شده توسط فلکس ماستر در کرونال و میانه کانال، کوچکترین اندازه را داشت ولی در آپیکال این گونه نبود. فلکس ماستر، اسمیر لایر کمتری در کانال ایجاد نمود که تنها در ۳/۱ آپیکال معنادار بود (p<0.05).
نتیجه گیری: هیچ یک از روش ها و وسایل به کاربرده شده برای آماده سازی کانال ریشه توانایی ایجاد یک کانال کاملا پاک و خالی از دبری و اسمیرلایر را نداشتند. روی هم رفته، وسایل چرخشی فلکس ماستر در ایجاد کانال های پاک تر در جاهای سه گانه کانال موفقیت بیشتری داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.