کنترل تلفیقی کپک سبز مرکبات با استفاده از Trichoderma virens و قارچ کش ایمازالیل در شرایط آزمایشگاه و سردخانه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کنترل تلفیقی کپک سبز مرکبات با استفاده از Trichoderma virens و قارچ کش ایمازالیل در شرایط آزمایشگاه و سردخانه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کنترل تلفیقی کپک سبز مرکبات با استفاده از Trichoderma virens و قارچ کش ایمازالیل در شرایط آزمایشگاه و سردخانه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کنترل تلفیقی کپک سبز مرکبات با استفاده از Trichoderma virens و قارچ کش ایمازالیل در شرایط آزمایشگاه و سردخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کنترل تلفیقی کپک سبز مرکبات با استفاده از Trichoderma virens و قارچ کش ایمازالیل در شرایط آزمایشگاه و سردخانه :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش کشاورزی
تعداد صفحات :۱۴
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: Trichoderma virens، Penicillium digitatum، کنترل بیولوژیکی، کپک سبز، مرکبات
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.