کنترل تلفیقی کپک سبز مرکبات با استفاده از Trichoderma virens و قارچ کش ایمازالیل در شرایط آزمایشگاه و سردخانه


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کنترل تلفیقی کپک سبز مرکبات با استفاده از Trichoderma virens و قارچ کش ایمازالیل در شرایط آزمایشگاه و سردخانه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کنترل تلفیقی کپک سبز مرکبات با استفاده از Trichoderma virens و قارچ کش ایمازالیل در شرایط آزمایشگاه و سردخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کنترل تلفیقی کپک سبز مرکبات با استفاده از Trichoderma virens و قارچ کش ایمازالیل در شرایط آزمایشگاه و سردخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کنترل تلفیقی کپک سبز مرکبات با استفاده از Trichoderma virens و قارچ کش ایمازالیل در شرایط آزمایشگاه و سردخانه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش کشاورزی

تعداد صفحات :۱۴

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: Trichoderma virens، Penicillium digitatum، کنترل بیولوژیکی، کپک سبز، مرکبات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.