مقایسه توانایی تئوری موجک و سری های زمانی در مدل سازی بارندگی ماهانه مناطق سعادت شهر و ارسنجان در استان فارس


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه توانایی تئوری موجک و سری های زمانی در مدل سازی بارندگی ماهانه مناطق سعادت شهر و ارسنجان در استان فارس دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه توانایی تئوری موجک و سری های زمانی در مدل سازی بارندگی ماهانه مناطق سعادت شهر و ارسنجان در استان فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه توانایی تئوری موجک و سری های زمانی در مدل سازی بارندگی ماهانه مناطق سعادت شهر و ارسنجان در استان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه توانایی تئوری موجک و سری های زمانی در مدل سازی بارندگی ماهانه مناطق سعادت شهر و ارسنجان در استان فارس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : جغرافیای طبیعی

تعداد صفحات :۱۳

مدل سازی مناسب بارندگی یکی از ابزارهای مهم در بخش های مختلف مدیریت منابع آب مانند آبخیزداری، مهار بحران کمبود آب و مدیریت سیلاب ها به شمار می رود. به دلیل روابط غیرخطی، عدم قطعیت و عدم صراحت زیاد و ویژگی های متغیر زمانی و مکانی در سیستم گردش آبی، هیچ یک از مدل های آماری و مفهومی پیشنهاد شده به منظور الگوسازی دقیق بارندگی نتوانسته اند به عنوان یک مدل برتر و توانا شناخته شوند. اغلب سری های هیدرولوژیک به خاطر پیچیدگی عوامل فیزیکی و حساسیت فرایندهای کنترل کننده به طور یکسان در فضا و زمان پراکنده نشده اند و به همین دلیل سری های هیدرولوژیک معمولا ایستا نیستند. یکی از روش هایی که در سال های اخیر در زمینه هیدرولوژی مورد توجه قرار گرفته است، استفاده از موجک به عنوان روشی نوین و بسیار موثر در زمینه آنالیز سیگنال ها و سری های زمانی است. در این پژوهش مدل سازی بارندگی ماهانه مناطق سعادت شهر و ارسنجان واقع در استان فارس با استفاده از تئوری موجک میر انجام شده و نتیجه حاصل از آن با سری های زمانی ساریما و باکس- جنکینز مقایسه می گردد. برای نرمال سازی داده ها در سری های زمانی از تبدیلات باکس و کاکس استفاده می گردد. با مقایسه ضرایب تعیین در روش های مذکور مشخص می گردد که در صورت استفاده از موجک پیش بینی های دقیق تری از میزان بارندگی ماهانه نسبت به روش های سری زمانی حاصل می گردد و از بین دو سری زمانی مورد استفاده نیز سری زمانی ساریما نتایجی با دقت بیشتر ارایه می دهد.

کلید واژه: تئوری موجک، سری زمانی، بارندگی، سعادت شهر، ارسنجان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.