تاثیر NaCl بر خصوصیات مورفولوژیک و تغییرات احتمالی پروفیل پروتئینی و میزان کلروفیل گندم (Triticum aestivum) در مراحل مختلف نمو


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر NaCl بر خصوصیات مورفولوژیک و تغییرات احتمالی پروفیل پروتئینی و میزان کلروفیل گندم (Triticum aestivum) در مراحل مختلف نمو دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر NaCl بر خصوصیات مورفولوژیک و تغییرات احتمالی پروفیل پروتئینی و میزان کلروفیل گندم (Triticum aestivum) در مراحل مختلف نمو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر NaCl بر خصوصیات مورفولوژیک و تغییرات احتمالی پروفیل پروتئینی و میزان کلروفیل گندم (Triticum aestivum) در مراحل مختلف نمو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر NaCl بر خصوصیات مورفولوژیک و تغییرات احتمالی پروفیل پروتئینی و میزان کلروفیل گندم (Triticum aestivum) در مراحل مختلف نمو :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زراعت (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۳

در جهان امروز استرس شوری اثر منفی بر تولیدات کشاوزی اعمال میکند. هدف از این مطالعه، که در سال ۱۳۸۸ در دانشگاه اراک انجام شد، بررسی اثر شوری بر مورفولوژی، میزان کلروفیل و پروفیل پروتئینی گونه گندم شهریار بود. بذر گندم در محیط هاگلند حاوی مقادیر ۰، ۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ میلی مولار نمک طعام برای مدت ۱۵ روز کشت داده و سپس بعد از اندازه گیری وزن و طول برگ ها و ریشه هر ۳ روز یکبار نمونه ها برای آنالیزهای دیگر جمع آوری شد. مطالعات مورفولوژی بر روی برش های نازک تهیه شده توسط کرایواستات با استفاده از میکروسکوپ المپوس و میزان کلروفیل بعد از استخراج توسط محلول استن ۸۰ درصد با استفاده از روش برورز انجام شد. پروتئین نمونه ها استخراج و سپس بر روی ژل پلی اکریل آمید ۱۲ درصد در شرایط ولتاژ ثابت الکتروفورز شد. استرس شوری به ترتیب باعث کاهش ۴۴ و ۴۳ درصدی در وزن برگ و ریشه شد. به علاوه کاهش معنی دار میزان کلروفیل به همراه تغییر مورفولوژیک در بافت آوندی نمونه های تیمارشده با نمک مشاهده شد. تعداد ۱۵ باند اصلی پلی پپتیدی/ پروتئینی در نمونه های کنترول مشاهده شد که در نمونه های تیمارشده با نمک طعام حداقل ۵ باند دستخوش تغییر شدند. نتایج این مطالعه نشان داد که استرس شوری باعث تغییر در مورفولوژی، میزان کلروفیل و پروفیل پروتئینی گونه شهریار شد.

کلید واژه: پروفیل پروتئینی، کلروفیل گندم، نمک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.