بررسی ترکیب شیمیایی و اثر ضد میکروبی اسانس گیاه نعناع فلفلی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ترکیب شیمیایی و اثر ضد میکروبی اسانس گیاه نعناع فلفلی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ترکیب شیمیایی و اثر ضد میکروبی اسانس گیاه نعناع فلفلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیب شیمیایی و اثر ضد میکروبی اسانس گیاه نعناع فلفلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ترکیب شیمیایی و اثر ضد میکروبی اسانس گیاه نعناع فلفلی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پاتوبیولوژی مقایسه ای ایران

تعداد صفحات :۱۳

نعناع فلفلی با نام علمی Mentha piperita یکی از گیاهان دارویی پر مصرف است که علاوه بر آثار درمانی به عنوان طعم دهنده در تولید محصولات غذایی مختلف بکار می رود. در این بررسی پس از جمع آوری و خشک کردن برگ های گیاه، به روش تقطیر با آب (Hydro distillation) توسط دستگاه کلونجر (Clevenger apparatus) اسانس گیاه استخراج شده و شناسایی ترکیبات اسانس به کمک دستگاه GC-MS صورت پذیرفت. اثرات ضد میکروبی اسانس نیز با تعیین حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) به روش رقیق سازی در محیط آگار (Agar dilution method) بررسی شد. مهمترین ترکیبات تشکیل دهنده اسانس عبارت بودند از: منتول (۳۹.۸۱%)، منتون (۱۹.۵۵%)، نئو منتول (۸.۸۳%)، متیل استات (۸.۶۴%) و ۱ و ۸-سینئول (۵.۸۱). میزان حداقل غلظت بازدارندگی اسانس بر روی باکتری های استافیلوکوکوس آرئوس، اشرشیا کولی و سالمونلا تیفی بترتیب ۱۵۰، ۳۰۰ و ۲۵۰ پی پی ام بدست آمد.

کلید واژه: نعناع فلفلی، اسانس، روش تقطیر با آب، حداقل غلظت بازدارندگی، رقیق سازی در محیط آگار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.