ارزش تشخیصی سونوگرافی در شکستگی بینی و مقایسه آن با گرافی ساده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزش تشخیصی سونوگرافی در شکستگی بینی و مقایسه آن با گرافی ساده دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزش تشخیصی سونوگرافی در شکستگی بینی و مقایسه آن با گرافی ساده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزش تشخیصی سونوگرافی در شکستگی بینی و مقایسه آن با گرافی ساده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزش تشخیصی سونوگرافی در شکستگی بینی و مقایسه آن با گرافی ساده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۶

زمینه: شکستگی بینی از شایع ترین شکستگی های ناشی از تروما است. معاینه فیزیکی، روش اصلی تشخیص شکستگی بینی است و گرافی در موارد قانونی انجام می شود. سونوگرافی اخیرا به عنوان روشی ساده و غیرتهاجمی در تشخیص شکستگی بینی استفاده می شود، این مطالعه به بررسی ارزش سونوگرافی در تشخیص شکستگی بینی در مقایسه با رادیوگرافی پرداخته است. روش ها: ۱۲۶ بیمار مشکوک به شکستگی بینی توسط سونوگرافی و رادیوگرافی در مقایسه با معاینه بالینی (استاندارد طلایی)، ارزیابی و نتایج حاصله به روش آماری مقایسه شد. حساسیت، اختصاصیت، ارزش اخباری مثبت و منفی، نسبت شانس مثبت و منفی و صحت همراه با فاصله اطمینان ۹۵ درصد و در نهایت صحت هر دو تست محاسبه شد. یافته ها: از ۱۲۶بیمار، ۱۱۱ مورد (۸۸.۱%) در ارزیابی بالینی، شکستگی داشته و ۱۵ مورد (۱۱.۹%) بدون شکستگی بودند. از ۱۱۱ مورد شکستگی، ۱۰۸ مورد در سونوگرافی و ۹۲ مورد در گرافی نیز شکسته گزارش شدند. در تشخیص شکستگی بینی، سونوگرافی حساسیت ۹۶.۴ درصد (۹۸.۶-۹۱.۱)، ویژگی ۹۳.۳ درصد (۹۸.۸-۷۰.۲%) و ۹۶ Accuracyدرصد داشته است. این مقادیر برای گرافی به این قرار بودند: حساسیت۸۱.۱ درصد (۸۷.۳-۷۲.۸%)، ویژگی ۸۶.۷ درصد (۹۶.۳-۶۲.۱) و ۸۲ Accuracyدرصد، بیشترین حساسیت تشخیصی هر دو روش در Dorsum (در سونوگرافی ۱۰۰% و در گرافی ۹۲.۶%) بوده است. بیشترین ویژگی در سونوگرافی در تشخیص شکستگی دیواره خارجی ۱۰۰ درصد و در گرافی در پل بینی ۵۰ درصد بوده است. نتیجه گیری: با توجه به نتایج این مطالعه می توان از سونوگرافی به عنوان یک روش غیر تهاجمی با حساسیت و اختصاصیت بالا در تشخیص شکستگی بینی استفاده کرد.

کلید واژه: شکستگی بینی، سونوگرافی، اختصاصیت، حساسیت، رادیوگرافی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.