اثر درجه حرارت بر روی جوانه زنی تعدادی از گونه ‌های یونجه یکساله


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر درجه حرارت بر روی جوانه زنی تعدادی از گونه ‌های یونجه یکساله دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر درجه حرارت بر روی جوانه زنی تعدادی از گونه ‌های یونجه یکساله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر درجه حرارت بر روی جوانه زنی تعدادی از گونه ‌های یونجه یکساله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر درجه حرارت بر روی جوانه زنی تعدادی از گونه ‌های یونجه یکساله :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوسیستم های طبیعی ایران

تعداد صفحات :۱۸

اصلاح اراضی کشاورزی و مرتعی به لحاظ کاهش فرسایش خاک و حاصلخیزی و نیز تولید علوفه، امروزه از طریق گونه ‌های گیاهی اصلاح کننده که توانایی ایجاد این شرایط را دارند صورت می ‌گیرد. یکی از این گونه ‌های گیاهی یونجه‌ های یکساله می‌ باشند که دو عامل اقلیم و خاک با پراکنش و رشد آنها دارای همبستگی بسیار بالایی هستند. لذا شناخت مراحل مختلف جوانه زنی در درجه حرارت های مختلف از عوامل موفقیت در برنامه اصلاحی در یک منطقه می ‌باشد. در این تحقیق ۶ گونه یونجه یکساله که دارای توانایی خوبی در سازگاری با اقلیم، تولید علوفه و افزایش حاصلخیزی خاک هستند، در ۴ درجه حرارت مختلف در طی یک دوره ۲۱ روزه در رابطه با پارامترهای ظهور ریشه چه، ظهور کوتیلدون، تعداد بذرهای سخت و تعداد بذرهای غیر نرمال و فاسد شده مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. نتایج حاکی از وجود اختلاف در وضعیت جوانه زنی یونجه ‌های یکساله در گونه‌ های مختلف و در درجه حرارت های مختلف است و نیز واکنش های یکسانی هم در فرآیند جوانه زنی بین گونه ها و درجه حرارت ‌های مختلف وجود داشت. در تمام گونه ‌ها مدت لازم جهت آغاز ظهور ریشه چه ‌ها با افزایش درجه حرارت کوتاه تر گردید. همچنین درصد جوانه زنی در تمام گونه‌ ها با افزایش درجه حرارت بالاتر رفته و در بعضی از گونه ‌ها این درصد بندرت در درجه حرارت ۲۰ درجه سانتیگراد کاهش می ‌یابد. درصد بذرهای سخت در تمام گونه ‌ها نسبت به درجه حرارت واکنش بسیار ضعیفی نشان داد. بر اساس مطالعات انجام شده ۱۴ گونه یونجه یکساله به طور طبیعی در مناطقی از ایران پراکنده است که دمای متوسط سالانه آن مناطق بین ۵ تا بیش از ۲۰ درجه سانتیگراد است. گونه‌ های مورد مطالعه در درجه حرارت ۵ درجه سانتیگراد ریشه چه خود را در طی ۱۱-۷ روز ظاهر نمودند و حتی کوتیلدون در بعضی از آنها ظاهر نگردید لذا در مناطقی که درجه حرارت در مرحله جوانه زنی ۵ و یا کمتر از ۵ درجه سانتیگراد باشد، طول دوره جوانه زنی طولانی و ممکن است باعث فساد بذر گردد. بهترین شرایط کشت یونجه‌ های یکساله در مناطقی است که میانگین حداقل درجه حرارت آن بیش از ۵ درجه سانتیگراد باشد.

کلید واژه: یونجه ‌های یکساله، جوانه زنی، درجه حرارت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.