استفاده از مدل های تجربی جهت ارزیابی افت عملکرد سویا در روش های مختلف کنترل علف های هرز


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از مدل های تجربی جهت ارزیابی افت عملکرد سویا در روش های مختلف کنترل علف های هرز دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از مدل های تجربی جهت ارزیابی افت عملکرد سویا در روش های مختلف کنترل علف های هرز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از مدل های تجربی جهت ارزیابی افت عملکرد سویا در روش های مختلف کنترل علف های هرز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از مدل های تجربی جهت ارزیابی افت عملکرد سویا در روش های مختلف کنترل علف های هرز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۸

آزمایشی در ایستگاه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز در قالب طرح فاکتوریل بر اساس بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار در سال ۱۳۸۷ جهت بررسی تاثیر مدیریت تلفیقی علف های هرز (IWM) روی درصد افت وزن خشک علف های هرز در مقایسه با شاهد (آلوده به علف هرز) اجرا شد. فاکتور اول اسپری عصاره آبی قیاق در ۴ سطح شامل شاهد (بدون اسپری)، یکبار اسپری در ۱۵ روز پس از سبز شدن سویا (۱۵ DAE)، دو بار اسپری در ۱۵ و ۳۰ DAE، سه بار اسپری در ۱۵، ۳۰ و ۴۰ DAE و فاکتور دوم روشهای متداول کنترل علف هرز نیز در ۴ سطح شامل ۲ بار وجین دستی، علف کش تریفلورالین (قبل از کشت)، ۲ بار وجین دستی+ تریفلورالین و شاهد آلوده به علف هرز بودند. کاربرد تلفیقی علف کش قبل از کاشت و اسپری عصاره آبی قیاق در مقایسه با کاربرد فقط علف کش درصد افت وزن خشک علف های هرز را بیشتر تحت تاثیر قرار داد. همچنین کاربرد عصاره آبی در ۳ زمان افزایش قابل توجهی را در افت وزن خشک علف های هرز در مقایسه با سایر تیمارهای کاربرد عصاره نشان داد. ضریب خسارت نسبی علف های هرز در مدل کراف و اسپیترز نشان داد که علف های هرز رقیب قویتری نسبت به سویا هستند (q=1.001, 1.002). عملکرد پروتئین سویا با افزایش تراکم علف های هرز بیشتر آسیب دیده و کاهش شدیدی یافت. منحنی رشد افت عملکرد دانه، روغن و پروتئین به ترتیب با وزن خشک نسبی و تراکم علف های هرز به صورت تقریبا خطی و هذلولی بدست آمد. می توان نتیجه گیری کرد که با افزایش وزن خشک نسبی علف های هرز عملکرد دانه و روغن و با افزایش تراکم علف های هرز عملکرد پروتئین بیشتر تحت تاثیر قرار می گیرند. بر اساس مدل های مورد استفاده در این تحقیق مشخص گردید که تراکم های ۹.۵ و ۲۰ بوته در مترمربع و وزن نسبی معادل ۵ و ۱۰.۲ از علف های هرز به ترتیب موجب افت ۵ و ۱۰ درصدی عملکرد دانه سویا گردیدند. از اطلاعات مربوط به افت محصول در نتیجه تراکم و وزن خشک علف های هرز می توان در تعیین افت قابل قبول محصول و تعیین آستانه خسارت اقتصادی علف های هرز بسته به هزینه های کنترل استفاده کرد.

کلید واژه: تراکم علف های هرز، عملکرد سویا، مدل تجربی، مدیریت تلفیقی، وزن خشک نسبی علف های هرز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.