مقاله میزان مشاهده ساختارهای آناتومیک فک تحتانی در رادیوگرافی های پانورامیک افراد مراجعه کننده به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله میزان مشاهده ساختارهای آناتومیک فک تحتانی در رادیوگرافی های پانورامیک افراد مراجعه کننده به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۸۷ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله میزان مشاهده ساختارهای آناتومیک فک تحتانی در رادیوگرافی های پانورامیک افراد مراجعه کننده به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میزان مشاهده ساختارهای آناتومیک فک تحتانی در رادیوگرافی های پانورامیک افراد مراجعه کننده به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله میزان مشاهده ساختارهای آناتومیک فک تحتانی در رادیوگرافی های پانورامیک افراد مراجعه کننده به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۸۷ :

مقاله میزان مشاهده ساختارهای آناتومیک فک تحتانی در رادیوگرافی های پانورامیک افراد مراجعه کننده به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۸۷ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در (علوم تشریح ایران) Anatomical sciences journal از صفحه ۵۹ تا ۶۶ منتشر شده است.
نام: میزان مشاهده ساختارهای آناتومیک فک تحتانی در رادیوگرافی های پانورامیک افراد مراجعه کننده به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۸۷
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ساختارهای آناتومیک فک تحتانی
مقاله تصویربرداری پانورامیک
مقاله کانال ثنایایی
مقاله مندیبل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: هدف مطالعه حاضر بررسی حضور ساختارهای آناتومیک فک تحتانی به ویژه کانال ثنایایی در رادیوگرافی پانورامیک افراد ایرانی
مواد و روش ها: تصاویر پانورامیک به وسیله دستگاه رادیوگرافی planmeca از ۴۱۲ بیمار با شرایط تابش استاندارد تهیه شد. در تهیه رادیوگرافی ها موقعیت بیمار طبق پروتکل استاندارد تصویربرداری پانورامیک تنظیم شد. حضور کانال ثنایایی در این کلیشه ها بررسی و داده ها تجزیه و تحلیل آماری شد.
یافته ها: سوراخ چانه ای، لوپ قدامی عصب چانه ای و کانال ثنایایی به ترتیب در۲/۶۶،۸۴ و ۷/۵۱ درصد موارد قابل مشاهده بودند. سوراخ لینگوئال تنها در ۱/۶ درصد موارد مشاهده شد. بین جنس و ساختارهای بررسی شده ارتباطی یافت نشد. ازبین لندمارک های فوق تنها بین سوراخ و کانال مندیبولار با سن ارتباط وجود داشت. بیشترین میزان مشاهده تمامی ساختارهای ذکر شده در گروه سنی بالغین و بالغین جوان (دهه سوم و چهارم) بود.
نتیجه گیری: کانال ثنایایی در۷/۵۱ درصد کلیشه های پانورامیک افراد ایرانی که بررسی شد و مشاهده شد که این میزان نسبت به سایر تحقیقات انجام شده بیشتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.