مقاله بررسی عملکرد کربن فعال پودری (PAC) درحذف ترکیبات آلی طبیعی (NOM) از آب آشامیدنی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عملکرد کربن فعال پودری (PAC) درحذف ترکیبات آلی طبیعی (NOM) از آب آشامیدنی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عملکرد کربن فعال پودری (PAC) درحذف ترکیبات آلی طبیعی (NOM) از آب آشامیدنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد کربن فعال پودری (PAC) درحذف ترکیبات آلی طبیعی (NOM) از آب آشامیدنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد کربن فعال پودری (PAC) درحذف ترکیبات آلی طبیعی (NOM) از آب آشامیدنی :

مقاله بررسی عملکرد کربن فعال پودری (PAC) درحذف ترکیبات آلی طبیعی (NOM) از آب آشامیدنی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در سلامت و محیط زیست از صفحه ۱۳۵ تا ۱۴۲ منتشر شده است.
نام: بررسی عملکرد کربن فعال پودری (PAC) درحذف ترکیبات آلی طبیعی (NOM) از آب آشامیدنی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تصفیه آب
مقاله کربن آلی محلول
مقاله کربن فعال پودری
مقاله تری هالومتان ها

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: کربن فعال پودری PAC به عنوان جاذب مناسبی برای مواد آلی شناخته شده است. هدف از این تحقیق بررسی میزان کارایی استفاده از کربن فعال پودری درحذف کربن آلی محلول DOC در تصفیه خانه آب اصفهان است.
روش بررسی: افزایش PAC در سه مسیر تصفیه خانه شامل: ۱ آبگیر تا ورودی تصفیه خانه ۲ آبگیر تا خروجی تصفیه خانه ۳ حوضچه اختلاط تا خروجی، توسط دستگاه جار شبیه سازی گردید و پارامترهای DOC، میزان جذب در طول موج ۲۵۴ نانومتر اندازه گیری و پارامتر SUVA و ایزوترم جذب کربن فعال برای نمونه ها محاسبه گردید.
یافته ها: تزریق کربن فعال در دزهای ۱۰۰، ۸۰ ،۶۰ ،۴۰ ،۲۰ میلی گرم در لیتر باعث پایین آمدن مقدار DOC و هم چنین کاهش میزان جذب نمونه‌های برداشت شده از تمام مسیرها در طول موج ۲۵۴ نانومتر شد. میانگین این کاهش از آبگیر تا خروجی تصفیه خانه (مسیر دوم) بیش ترین مقدار بوده (۶۹۸±۳۹ درصد) و فرایند متداول تصفیه خانه قابلیت حذف ۳۵% از DOC را دارا بود. مسیر سوم دارای راندمان حذف (%۵۵±۷۵) بود. نتایج جذب کربن فعال از ایزوترم جذب فروندلیچ تبعیت می نمود.
نتیجه گیری: شبیه سازی افزودن کربن فعال در حوضچه اختلاط سریع همراه با منعقدکننده (مسیر سوم) دارای راندمان حذف کم تری از میزان مورد انتظار بود که دلیل این امر را می توان به کاهش تخلخل کربن فعال به علت اثر منعقدکننده روی آن نسبت داد. هم چنین بر اساس راندمان‌های مسیرهای مختلف، افزودن کربن فعال در محل آبگیر مناسب تر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.