مقاله ارتباط بین شرایط ارگونومی و محیطی کلاس های درس با احساس درد در دانش آموزان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط بین شرایط ارگونومی و محیطی کلاس های درس با احساس درد در دانش آموزان دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط بین شرایط ارگونومی و محیطی کلاس های درس با احساس درد در دانش آموزان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط بین شرایط ارگونومی و محیطی کلاس های درس با احساس درد در دانش آموزان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط بین شرایط ارگونومی و محیطی کلاس های درس با احساس درد در دانش آموزان :

مقاله ارتباط بین شرایط ارگونومی و محیطی کلاس های درس با احساس درد در دانش آموزان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از صفحه ۳۶ تا ۴۱ منتشر شده است.
نام: ارتباط بین شرایط ارگونومی و محیطی کلاس های درس با احساس درد در دانش آموزان
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارگونومی
مقاله دانش آموز
مقاله درد
مقاله مدرسه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: مدرسه محیطی برای شکوفایی استعداد دانش آموزان است، اما بی توجهی به عوامل ارگونومی، سلامتی دانش آموزان را تحت تاثیر قرار می دهد و آنها را در بزرگ سالی با ناراحتی مواجه می کند.
هدف: این مطالعه به منظور تعیین ارتباط بین شرایط ارگونومیکی و محیطی کلاس های درس با احساس درد در دانش آموزان انجام شد.
مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی تعداد ۴۴۲ دانش آموز پسر مقطع ابتدایی (۶ تا ۱۱ ساله) شهر زاهدان در سال ۱۳۸۶ به روش نمونه گیری چند مرحله ای انتخاب شدند. نوع، وزن و روش حمل کیف، وزن بدن و احساس درد در اعضای مختلف بدن آنها در پرسش نامه ثبت شدند. این متغیرها با استفاده از متر نواری، ترازو، فتومتر، صداسنج و پرسش نامه ارزیابی شد و داده ها با استفاده از آمار توصیفی و آزمون مجذور کای تجزیه و تحلیل گردید.
یافته ها: وزن کیف و محتویات داخل آن در %۳۰۶۸ دانش آموزان بیش از %۱۰ وزن خود آنها بود. %۵۹۳ دانش آموزان کیف را با پشت خود حمل می کردند. %۸۳۵ دانش آموزان از کوله پشتی و بقیه از انواع دیگر کیف ها استفاده می کردند. %۳۶۹ دانش آموزان از درد شانه، %۲۶۷ از درد زانو و %۲۰۸ از درد پشت شکایت داشتند. رابطه معنی داری بین روش حمل کیف و درد شانه، مچ دست و قسمت تحتانی و فوقانی پشت مشاهده نشد. ولی بین نوع کیف مورد استفاده با درد مچ دست ارتباط معنی داری مشاهده شد (P=0.039).
نتیجه گیری: آموزش و توجه به اصول ارگونومی در طراحی کلاس ها، نوع و وزن کیف دانش آموزان ضرورت دارد. اگرچه تاثیر عوامل فوق در درد اعضای بدن در کوتاه مدت محسوس نیست، ولی در درازمدت تاثیر نامطلوبی خواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.