ارزیابی روش PCR جهت تشخیص آلودگی به باکتری سالمونلا انتریتیدیس در محصولات ماکیان در شهرستان کرج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی روش PCR جهت تشخیص آلودگی به باکتری سالمونلا انتریتیدیس در محصولات ماکیان در شهرستان کرج دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی روش PCR جهت تشخیص آلودگی به باکتری سالمونلا انتریتیدیس در محصولات ماکیان در شهرستان کرج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی روش PCR جهت تشخیص آلودگی به باکتری سالمونلا انتریتیدیس در محصولات ماکیان در شهرستان کرج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی روش PCR جهت تشخیص آلودگی به باکتری سالمونلا انتریتیدیس در محصولات ماکیان در شهرستان کرج :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: باکتری سالمونلا انتریکا سرووار انتریتیدیس یکی از سویه های شایع درگیر کننده ماکیان است که از طریق مواد غذایی آلوده قابل انتقال به انسان می باشد. در این مطالعه از روش PCR برای تشخیص باکتری سالمونلا انتریتیدیس در محصولات ماکیان استفاده شد.روش بررسی: در این پژوهش بنیادی، ۸۰ نمونه از محصولات ماکیان از مراکز عرضه در شهرستان کرج و توابع آن تهیه گردید. DNA نمونه ها به روش salting out استخراج شد و PCR با استفاده از پرایمرهای اختصاصی مربوط به ژن سنتز تاژک به عنوان توالی هدف و سویه استاندارد سالمونلا انتریتیدیس ((RTCC 1621 به عنوان کنترل مثبت بهینه سازی و انجام گردید.یافته ها: بررسی محصولات PCR به روش الکتروفورز نشان از تشکیل قطعه ۲۵۰ جفت بازی و آلودگی به سالمونلا انتریتیدیس در ۱۶ مورد از نمونه های گوشت مرغ (۴۰ درصد) و ۹ مورد از نمونه های تخم مرغ (۲۳ درصد) داشت. در آزمون تعیین ویژگی، نتیجه تست در مورد ۶ باکتری روده ای دیگر از سایر سویه ها و جنس ها منفی گردید و حساسیت روش PCR در این بررسی در سطح DNA ژنومی ۱۰۰ fg تعیین شد.نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که با توجه به محدودیت ها و مشکلات روش های جداسازی آزمایشگاهی می توان از روش PCR به عنوان روشی حساس و سریع در تشخیص آلودگی نمونه های غذایی به باکتری سالمونل انتریتیدیس استفاده کرد.

کلید واژه: سالمونلا انتریتیدیس، PCR، محصولات ماکیان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.