مطالعه رخساره های ژئومرفولوژی بر اساس تجزیه و تحلیل سیمای سرزمین و چشم انداز تصاویر ماهواره ای +ETM (مطالعه موردی: حوزه آبخیز حبله رود)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه رخساره های ژئومرفولوژی بر اساس تجزیه و تحلیل سیمای سرزمین و چشم انداز تصاویر ماهواره ای +ETM (مطالعه موردی: حوزه آبخیز حبله رود) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه رخساره های ژئومرفولوژی بر اساس تجزیه و تحلیل سیمای سرزمین و چشم انداز تصاویر ماهواره ای +ETM (مطالعه موردی: حوزه آبخیز حبله رود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه رخساره های ژئومرفولوژی بر اساس تجزیه و تحلیل سیمای سرزمین و چشم انداز تصاویر ماهواره ای +ETM (مطالعه موردی: حوزه آبخیز حبله رود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه رخساره های ژئومرفولوژی بر اساس تجزیه و تحلیل سیمای سرزمین و چشم انداز تصاویر ماهواره ای +ETM (مطالعه موردی: حوزه آبخیز حبله رود) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه زمین شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۸

به منظور مطالعه و تفکیک رخساره های ژئومرفولوژی بخشی از حوزه آبخیز حبله رود از داده هایETM+ مربوط به مسیر ۱۶۴ و ردیف ۳۵ به تاریخ ۲۸/۱۰/۲۰۰۴ با ترکیب باندی ۱، ۴، ۷ به ترتیب از چپ قرمز، سبز و آبی استفاده شد. از روش بسط تباین و فیلترینگ برای بارزسازی تصویر بهره گرفته شد. جهت مطالعه رخساره ها و تفکیک و تفسیر واحدهای فتوموفیک از تلفیق و تفسیر لایه های رقومی، واحدهای سنگی، توپوگرافی، شبکه آبراهه ای، پوشش گیاهی، کاربری اراضی، عکس های هوایی و دیگر داده های موجود استفاده شد. همچنین با کمک سیستم موقعیت یاب جهانی و پیمایش صحرایی داده های مربوط به هر واحد چک گردیدند. برای پردازش تصاویر از نرم افزار ایلویس استفاده شد. بر اساس مطالعات انجام شده در این تحقیق، ۴۴ واحد فتومورفیک بر اساس تجزیه و تحلیل سیمای سرزمین و چشم انداز تصاویر ماهواره ای از یکدیگر تفکیک شدند. از مجموع این واحدها، ۲ واحد مربوط به اراضی کشاورزی، ۳ واحد آن تراس های آبرفتی، ۳ واحد آن دشتهای میان کوهی، ۲۸ واحد آن کوهستان و ۸ واحد آن مربوط به تیپ تپه می باشد. مطالعه انجام شده نشان داد که مقیاس در نظر گرفته شده برای نمایش تصویر یا مقدار بزرگنمایی تصویر بر روی نمایشگر جهت تفسیر واحدها نقش بسیار مهمی در تفکیک و تفسیر پدیده ها دارد. بهترین تفکیک پذیری واحدهای فتومورفیک با مقیاس ۱:۵۰۰۰۰ بدست آمد. این مطالعه توانایی داده های لندست جهت تفکیک پدیده های زمینی و رخساره های مختلف منطقه مورد مطالعه را نشان می دهد. بنابراین از این روش سریعتر می توان به نقشه رخساره های ژئومرفولوژی یک منطقه، خصوصا مناطق خشک مشابه این تحقیق دست یافت.

کلید واژه: واحدهای فتومورفیک، رخساره های ژئومرفولوژی، چشم انداز، تصاویر ماهواره ای +ETM، حبله رود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.