بررسی پلی مورفیسم ژنی ایزوآنزیم های GSTM1 و GSTP1 و فعالیت آنزیم گلوتاتیون S– ترانسفراز: مردان نابارور ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
16 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پلی مورفیسم ژنی ایزوآنزیم های GSTM1 و GSTP1 و فعالیت آنزیم گلوتاتیون S– ترانسفراز: مردان نابارور ایرانی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پلی مورفیسم ژنی ایزوآنزیم های GSTM1 و GSTP1 و فعالیت آنزیم گلوتاتیون S– ترانسفراز: مردان نابارور ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پلی مورفیسم ژنی ایزوآنزیم های GSTM1 و GSTP1 و فعالیت آنزیم گلوتاتیون S– ترانسفراز: مردان نابارور ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پلی مورفیسم ژنی ایزوآنزیم های GSTM1 و GSTP1 و فعالیت آنزیم گلوتاتیون S– ترانسفراز: مردان نابارور ایرانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: ایزوآنزیم GSTM و GSTP آنزیم گلوتاتیون –S ترانسفراز در سطح اسپرم انسان وجود دارند که در محافظت علیه استرس اکسیداتیو نقش دارد. هدف این مطالعه بررسی پلی مورفیسم ژن GSTP1 و GSTM1 و ارتباط آن با فعالیت آنزیم گلوتاتیون –S ترانسفراز و پارامترهای اسپرمی می باشد.روش بررسی: این مطالعه روی ۹۵ مرد مبتلا به الیگوآستنو تراتواسپرمی و ۲۶ مرد نورمواسپرمی انجام گردید. آنالیز مایع منی بر اساس روش استاندارد WHO برای هر دو گروه انجام گرفت.پس از استخراج DNA ژنومی خون با استفاده از روش Salting out، پلی مورفیسم ژن GSTM1 با استفاده از Multiplex-PCR و پلی مورفیسم ژن GSTP1 به کمک روش PCR-RFLP بررسی گردید. سپس فعالیت آنزیم گلوتاتیون –S ترانسفراز در سطح اسپرم اندازه گیری شد.یافته ها: فراوانی ژنوتیپ نول GSTM1 در گروه مورد و کنترل به ترتیب %۵۲.۱ و %۵۳.۸ بود. اختلاف فعالیت آنزیم گلوتاتیون –S ترانسفراز بین دو ژنوتیپ مثبت و نول GSTM1 در دو گروه معنی دار نبود (p>0.05). نتایج پلی مورفیسم ژن GSTP1 نشان داد همه نمونه های مورد بررسی دارای ژنوتیپ Ile/Ile در کدون ۱۰۵ می باشند. فراوانی ژنوتیپ هموزیگوت (۱۱۴ Ala/Ala)، هتروزیگوت (۱۱۴ Ala/Val)، هموزیگوت (۱۱۴ Val/Val) ژن GSTP1 در گروه الیگوآستنوتراتواسپرمی به ترتیب %۸۱.۱ و %۱۷.۹ و %۱.۱ و در گروه نورمو اسپرمی به ترتیب %۸۸.۵ و %۱۱.۵ و صفر بود.نتیجه گیری: فقدان فعالیت آنزیمی مربوط به ژنوتیپ نول GSTM1 تاثیری بر پارامترهای اسپرمی و میزان فعالیت آنزیمی ندارد که ممکن است به دلیل فعالیت جبرانی سایر ایزوزیم های موجود در سطح اسپرم از جمله GSTP1 باشد که خود می تواند مربوط به افزایش بیان ژن GSTP1 در مواجهه با استرس اکسیداتیو باشد.

کلید واژه: آنزیم گلوتاتیون S– ترانسفراز، پلی مورفیسم GSTM1، پلی مورفیسم GSTP1، ناباروری مردان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.