مقاله بررسی عملکرد ترکیبات بازدارنده آلکیل بنزنی بر کنترل تشکیل لخت های آسفالتنی سه نمونه نفتی ایران


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عملکرد ترکیبات بازدارنده آلکیل بنزنی بر کنترل تشکیل لخت های آسفالتنی سه نمونه نفتی ایران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عملکرد ترکیبات بازدارنده آلکیل بنزنی بر کنترل تشکیل لخت های آسفالتنی سه نمونه نفتی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد ترکیبات بازدارنده آلکیل بنزنی بر کنترل تشکیل لخت های آسفالتنی سه نمونه نفتی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد ترکیبات بازدارنده آلکیل بنزنی بر کنترل تشکیل لخت های آسفالتنی سه نمونه نفتی ایران :

مقاله بررسی عملکرد ترکیبات بازدارنده آلکیل بنزنی بر کنترل تشکیل لخت های آسفالتنی سه نمونه نفتی ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در پژوهش نفت از صفحه ۱۶ تا ۲۸ منتشر شده است.
نام: بررسی عملکرد ترکیبات بازدارنده آلکیل بنزنی بر کنترل تشکیل لخت های آسفالتنی سه نمونه نفتی ایران
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آسفالتن
مقاله ترکیبات بازدارنده
مقاله طیف سنجی مادون قرمز نزدیک
مقاله نقطه شروع تشکیل لخته های آسفالتنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
اثر آمفیفیل های بازدارنده دودسیل بنزن سولفونیک اسید (DBSA) و دودسیل رزورسینول (DR) از مشتقات آلکیل بنزنی برای کنترل نقطه شروع تشکیل فاز جامد بر سه نمونه نفت خام ایران مورد بررسی تجربی قرار گرفتند. در این بررسی تکنیک طیف سنجی مادون قرمز نزدیک در تعیین نقطه شروع تشکیل لخته های آسفالتنی در حضور و یا غیاب ترکیبات بازدارنده، در غلظت های مختلف به روش تیتراسیون با عامل رسوب دهنده نرمال هپتان به کار گرفته شد.
جابجایی نقطه تشکیل به دلیل حضور ترکیب بازدارنده به عنوان شاخصی در تاخیراندازی تشکیل آسفالتن و پایدارسازی نمونه ها به کار گرفته شد. ارتباط بین پارامترهای ساختاری آسفالتن و جابجایی نقطه شروع تشکیل لخته های آسفالتنی در نمونه های نفتی در حضور ترکیبات بازدارنده برقرار شد. ترکیب دودسیل بنزن سولفونیک اسید موثرتر از دودسیل رزورسینول در کنترل نقطه شروع تشکیل لخته های آسفالتنی سه نمونه نفت خام ارزیابی شد. به کارگیری غلظت های ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ppm از ترکیب دودسیل بنزن سولفونیک اسید در هر سه نمونه نقش کنترلی مناسبی ایفا می کند. در غلظت های بالا از این دو بازدارنده، فرایند افزایش جابجایی نقطه شروع تشکیل لخته های آسفالتنی، روند کاهشی نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.