تعیین ارزش غذایی و بررسی امکان استفاده از سطوح مختلف پوسته پسته خشک شده بر عملکرد پروار بره های نژاد افشاری ایران


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین ارزش غذایی و بررسی امکان استفاده از سطوح مختلف پوسته پسته خشک شده بر عملکرد پروار بره های نژاد افشاری ایران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین ارزش غذایی و بررسی امکان استفاده از سطوح مختلف پوسته پسته خشک شده بر عملکرد پروار بره های نژاد افشاری ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ارزش غذایی و بررسی امکان استفاده از سطوح مختلف پوسته پسته خشک شده بر عملکرد پروار بره های نژاد افشاری ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین ارزش غذایی و بررسی امکان استفاده از سطوح مختلف پوسته پسته خشک شده بر عملکرد پروار بره های نژاد افشاری ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۳

این آزمایش به منظور شناخت ارزش تغذیه ای پوسته پسته خشک شده و امکان استفاده از آن در تغذیه بره های پرواری انجام شد. به این منظور تجزیه های شیمیایی و معدنی کاملی از پوسته پسته و همچنین آزمایش تولید گاز، آزمایش تعیین تجزیه پذیری پروتئین خام به روش های کیسه های نایلونی و تعیین قابلیت هضم ماده خشک به روش حیوان زنده و روش آزمایشگاهی انجام گردید. این ضایعات حاوی ۷/۱ مگاکالری در هر کیلوگرم ماده خشک انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام، چربی خام، کلسیم و فسفر آن به ترتیب ۶۷/۱۰، ۵۰/۴، ۵۳/۰ و ۰۸/۰ درصد و تجزیه پذیری موثر ماده خشک و پروتئین خام آن به ترتیب ۰۶/۷۴ و ۱۴/۷۶ درصد بوده و قابلیت هضم ماده آلی در ماده خشک آن ۰۲/۴۶ درصد است. به منظور امکان استفاده از پوسته پسته خشک شده و تعیین سطح مطلوب مصرف آن در تغذیه دام، سطوح مختلف ۰، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵، ۳۰، و ۳۵ درصد پوسته پسته خشک شده در قالب یک طرح کاملا تصادفی با هفت تیمار بر عملکرد پروار ۷۰ راس بره افشاری ۶ ماهه (میانگین وزن ۲۱/۱±۹/۳۵ کیلوگرم) آزمایش گردید. ضریب تبدیل غذایی برای تیمار های فوق به ترتیب ۵۶/۸، ۲۳/۸، ۶۰/۸، ۵۴/۸، ۶۰/۸، ۱۸/۹ و ۲۳/۹ بود که تا تیمار ۵ (حاوی ۲۵ درصد پوسته پسته) تفاوت معنی داری با گروه کنترل نداشت. در پایان ۹۰ روز دوره پروار، دام ها کشتار و ماده خشک مصرفی، افزایش وزن روزانه، امتیاز بدنی، ضریب تبدیل و فراسنجه های مربوط به تفکیک لاشه اندازه گیری گردیدند. نتیجه آزمایش ها همراه با برآورد اقتصادی نشان داد که مصرف بقایای پسته تا ۲۵ درصد ماده خشک مصرفی بره های پرواری میسر می باشد.

کلید واژه: پوسته پسته، عملکرد پروار، ترکیبات لاشه و بره

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.