مقاله ارزیابی اثر ضد قارچی ازون بر روی آب ورودی کارگاه تکثیر ماهیان خاویاری


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر ضد قارچی ازون بر روی آب ورودی کارگاه تکثیر ماهیان خاویاری دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر ضد قارچی ازون بر روی آب ورودی کارگاه تکثیر ماهیان خاویاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر ضد قارچی ازون بر روی آب ورودی کارگاه تکثیر ماهیان خاویاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر ضد قارچی ازون بر روی آب ورودی کارگاه تکثیر ماهیان خاویاری :

مقاله ارزیابی اثر ضد قارچی ازون بر روی آب ورودی کارگاه تکثیر ماهیان خاویاری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در شیلات از صفحه ۵۱ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: ارزیابی اثر ضد قارچی ازون بر روی آب ورودی کارگاه تکثیر ماهیان خاویاری
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آلودگی قارچی
مقاله ازون
مقاله تخم گشایی
مقاله فرمالین
مقاله ماهیان خاویاری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
قارچ های آبزی به عنوان یکی از مهمترین عوامل آسیب رسان به روند تولید تخم ماهی محسوب می گردند، بطوری که آلودگی های قارچی در کارگاه های تکثیر ماهی می توانند منجر به مرگ و میر وسیعی گردند. هدف این پژوهش، ارزیابی اثر ضد قارچی ازون و فرمالین در تخم های تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) و افزایش میزان تخم گشایی آن بوده است. اثرات غلظت های ۰۰۳، ۰۰۵ و ۰۱ ppm از ازون و غلظت ۱۰۰۰ ppm از فرمالین بر روی میزان تخم گشایی آزمایش گردید. گندزدایی تخم ها با ۱۰۰۰ ppm فرمالین بالاترین میزان تخم گشایی (۷۴ درصد) را در بین همه تیمارها به خود اختصاص داد. در میان تیمارهای ازون، غلظت ۰۱ ppm ازون بیشترین نسبت تخم گشایی (۴/۷۱ درصد) را حاصل داد و اختلاف معنی داری بین تیمارهای ازون در میزان تخم گشایی وجود نداشت (P>0.05). میزان تخم گشایی تیمار شاهد (بدون گندزدایی) ۵۶۲ درصد بود، و میزان تخم گشایی این تیمار با بقیه تیمارها اختلاف معنی دار داشت (P<0.05). ازون نسبت به فرمالین ترجیح داده می شود و می تواند بعنوان یکی از بهترین مواد گندزدا در نظر گرفته شود، به آن دلیل که غلظت کمتری از ازون برای گندزدایی محیط پرورش کافیست و نتیجه آلودگی های محیطی کاهش خواهد یافت. اگر در بالاترین شرایط مصرف ازون (۰۱ ppm)، غلظت های این دو ماده ازون و فرمالین با هم مقایسه گردند، ازون در نسبت ۱ به ۱۰۰۰۰ فرمالین (۰۱ در مقابل ۱۰۰۰ ppm) مورد استفاده واقع شده ولی اثرات تقریبا یکسانی را در میزان تخم گشایی نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.