مقاله انتخاب مولدین مناسب ماهی سفید دریای خزر Rutilus frisii kutum Kamensky 1901 با به کارگیری شاخص قطبی شدن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله انتخاب مولدین مناسب ماهی سفید دریای خزر Rutilus frisii kutum Kamensky 1901 با به کارگیری شاخص قطبی شدن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله انتخاب مولدین مناسب ماهی سفید دریای خزر Rutilus frisii kutum Kamensky 1901 با به کارگیری شاخص قطبی شدن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انتخاب مولدین مناسب ماهی سفید دریای خزر Rutilus frisii kutum Kamensky 1901 با به کارگیری شاخص قطبی شدن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله انتخاب مولدین مناسب ماهی سفید دریای خزر Rutilus frisii kutum Kamensky 1901 با به کارگیری شاخص قطبی شدن :

مقاله انتخاب مولدین مناسب ماهی سفید دریای خزر Rutilus frisii kutum Kamensky,1901 با به کارگیری شاخص قطبی شدن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در شیلات (منابع طبیعی ایران) از صفحه ۱۱ تا ۱۸ منتشر شده است.
نام: انتخاب مولدین مناسب ماهی سفید دریای خزر Rutilus frisii kutum Kamensky,1901 با به کارگیری شاخص قطبی شدن
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ماهی سفید دریای خزر
مقاله شاخص قطبی شدن
مقاله شکستن هسته زاینده تخمک
مقاله درصد لقاح

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این پژوهش شاخص قطبی شدن به عنوان یک شاخص در شناسایی تفاوت های فیزیولوژیک مولدین نارس، در حال رسیدگی و رسیده ماهی سفید دریای خزر Rutilus frisii kutum Kamensky,1901 مورد بررسی قرار گرفت. جهت انجام این آزمایش تعداد ۱۰۰ عدد تخمک از هر یک از مولدین نارس، در حال رسیدگی و رسیده برداشت شد. بعد از تثبیت تخمک ها در محلول بوئن و انتقال به آزمایشگاه هر کدام از تخمک ها در جهت محور قطب حیوانی گیاهی برش داده شد و سپس توسط محلول هماتوکسیلین رنگ آمیزی شدند و بر اساس موقعیت هسته در تخمک، شاخص قطبی شدن آن ها تعیین شد .ماهیان مولد در حال رسیدگی و رسیده تکثیر داده شده و درصد لقاح هر کدام بررسی گردید. موقعیت هسته در تخمک در ماهیان نارس بیشتر در مرکز، در ماهیان در حال رسیدگی در ۳/۱ فاصله مرکز تا میکروپیل و در ماهیان رسیده بیشتر در نزدیکی میکروپیل قرار داشته و شکستگی هسته زاینده انجام شده بود. اختلاف معنی داری بین درصد لقاح ماهیان در حال رسیدگی (با میانگین۳±۶۱ درصد) و ماهیان رسیده (با میانگین ۳۲±۹۳ درصد) وجود داشت .(P<0.01) این پژوهش نشان داد که شاخص قطبی شدن می تواند به عنوان شاخص جهت انتخاب مولدین ماهی سفید دریای خزر جهت تکثیر مورد استفاده قرارگیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.