کاربرد نشانگر بیوشیمیایی (پروتئینها) در مطالعه تنوع درون گونه ای در هفده جمعیت از آگروپیرون .Agropyron elongatum L


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد نشانگر بیوشیمیایی (پروتئینها) در مطالعه تنوع درون گونه ای در هفده جمعیت از آگروپیرون .Agropyron elongatum L دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد نشانگر بیوشیمیایی (پروتئینها) در مطالعه تنوع درون گونه ای در هفده جمعیت از آگروپیرون .Agropyron elongatum L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد نشانگر بیوشیمیایی (پروتئینها) در مطالعه تنوع درون گونه ای در هفده جمعیت از آگروپیرون .Agropyron elongatum L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد نشانگر بیوشیمیایی (پروتئینها) در مطالعه تنوع درون گونه ای در هفده جمعیت از آگروپیرون .Agropyron elongatum L :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات ژنتیک و اصلاح گیاهان مرتعی و جنگلی ایران

تعداد صفحات :۹

آگروپیرون یکی از گیاهان مقاوم به تنش های حیاتی و غیر حیاتی می باشد، و نقش مهمی در تولید علوفه در مراتع ایران دارد. تنوع ژنتیکی بر اساس نشانگر های مختلف نقش کلیدی در عملیات اصلاح نبات دارد و یکی از مهمترین شاخص ها جهت انتخاب والدین می باشد. در این تحقیق، الگوی پروتئینی ۱۷ جمعیت آگروپیرون (Agropyron elongatum L.) برای تعیین تنوع ژنتیکی موجود مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور پس از استخراج پروتئین های ذخیره ای برگ، غلظت پروتئین ها توسط روش برادفورد تعیین گردید. سپس برای تفکیک پروتئین های استخراج شده از روش SDS-PAGE تک بعدی استفاده شد. پس از رنگ آمیزی ژل پلی اکریلامید با نیترات نقره، به منظور تجزیه داده های الکتروفورزی به حضور هر یک از باندها عدد یک و به عدم حضور آنها عدد صفر داده شد. تعداد یازده باند در جمعیت های مطالعه شده مشاهده گردید. بیشترین تعداد باندها مربوط به جمعیت های ۵، ۶ و ۱۶ و کمترین تعداد مربوط به جمعیت ۱۵ بود. تجزیه خوشه ای بر اساس ضریب تشابه جاکارد انجام شد و جمعیت های مورد بررسی به ۳ کلاستر تقسیم شدند. با توجه به ماتریس تشابه بر مبنای ضرایب جاکارد، در برنامه های به نژادی، تلاقی جمعیت ۱۵ با جمعیت ۶ و جمعیت ۹ با جمعیت ۶ قابل توصیه است.

کلید واژه: آگروپیرون، تنوع درون گونه ای، SDS- PAGE، تجزیه خوشه ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.