مقایسه پروفایل چربی و فشار خون در کودکان و نوجوانان ۳ تا ۱۸ ساله با سابقه سکته قلبی زودرس در والدین با گروه کنترل


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه پروفایل چربی و فشار خون در کودکان و نوجوانان ۳ تا ۱۸ ساله با سابقه سکته قلبی زودرس در والدین با گروه کنترل دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه پروفایل چربی و فشار خون در کودکان و نوجوانان ۳ تا ۱۸ ساله با سابقه سکته قلبی زودرس در والدین با گروه کنترل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه پروفایل چربی و فشار خون در کودکان و نوجوانان ۳ تا ۱۸ ساله با سابقه سکته قلبی زودرس در والدین با گروه کنترل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه پروفایل چربی و فشار خون در کودکان و نوجوانان ۳ تا ۱۸ ساله با سابقه سکته قلبی زودرس در والدین با گروه کنترل :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله بیماریهای کودکان ایران

تعداد صفحات :۸

هدف: آترواسکلروز فرآیندی است که از دوران کودکی شروع می شود، بدون علامت پیشرفت می کند و معمولا تا بزرگسالی علامت بالینی از خود نشان نمی دهد. بالا بودن چربی خون و پرفشاری خون مهم ترین عوامل خطر آترواسکلروز و بیماری های عروق کرونر می باشند. پژوهش حاضر با هدف بررسی مقادیر چربی و فشار خون کودکان و نوجوانان ۳ تا ۱۸ ساله با سابقه سکته قلبی زودرس در والدین و مقایسه آن با گروه شاهد انجام شد.روش مطالعه: این پژوهش یک مطالعه مورد شاهدی بود که در کودکان و نوجوانان ۳ تا ۱۸ ساله با و بدون دارای والدین دچار سکته قلبی زودرس (در هر گروه ۲۰۹ نفر) انجام شد. فشار خون و مقدار چربی خون کودکان اندازه گیری شد. اطلاعات جمع آوری و با برنامه SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: میانگین مقدار کلسترول، لیپوپروتئین با تراکم پایین و تری گلیسرید در گروه مورد به ترتیب ۶/۱۷۱، ۳/۱۱۲ و ۰/۹۴ و در گروه شاهد ۰/۱۵۰، ۱۰۴.۸ و ۰/۸۱ میلی گرم در دسی لیتر بود که این تفاوت در دو گروه از لحاظ آماری معنی دار بود. میانگین مقدار لیپوپروتئین با تراکم بالا در گروه مورد ۹/۳۸ و در گروه شاهد ۶/۳۹ میلی گرم در دسی لیتر بود که این تفاوت از لحاظ آماری معنی دار نبود. متوسط فشار خون سیستولیک و دیاستولیک در گروه مورد ۲/۱۱۰ و ۸/۷۱ میلی متر جیوه و در گروه شاهد ۱/۹۹ و ۳/۶۰ میلی متر جیوه بود که از لحاظ آماری تفاوت معنی داری داشت.نتیجه گیری: کودکانی که یکی از والدین آنها مبتلا به سکته قلبی زودرس می باشد دارای چربی خون و فشار خون بالاتر در مقایسه با گروه شاهد می باشند، بنابراین این کودکان جزء گروه های پر خطر برای ابتلا به بیماری های عروق کرونر می باشند.

کلید واژه: چربی خون، فشار خون، کودکان، والدین، سکته قلبی زودرس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.