بررسی وضعیت سامانه مدیریت اطلاعات در اورژانس بیمارستان های تابعه دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران در سال ۱۳۸۵


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی وضعیت سامانه مدیریت اطلاعات در اورژانس بیمارستان های تابعه دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران در سال ۱۳۸۵ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی وضعیت سامانه مدیریت اطلاعات در اورژانس بیمارستان های تابعه دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران در سال ۱۳۸۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وضعیت سامانه مدیریت اطلاعات در اورژانس بیمارستان های تابعه دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران در سال ۱۳۸۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی وضعیت سامانه مدیریت اطلاعات در اورژانس بیمارستان های تابعه دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران در سال ۱۳۸۵ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهنده

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: بخش های اورژانس نقاط کلیدی بیمارستان ها هستند، لذا مدیریت این بخش ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است و با توجه به این که اطلاعات یکی از منابع مهم مدیریت به شمار می آید و دسترسی سریع و به موقع مسوولان اورژانس به اطلاعات از طریق سیستم اطلاعات مدیریت اورژانس تحقق می یابد. بنابراین، پژوهش حاضر به منظور بررسی وضعیت سیستم اطلاعات مدیریت اورژانس در بیمارستان های تابعه دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران انجام گردید.مواد و روش ها: در این پژوهش توصیفی، ۱۲ بیمارستان از بیمارستان های تابعه دانشگاههای علوم پزشکی شهر تهران به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای انتخاب شدند. داده ها از طریق مشاهده و با استفاده از چک لیست گردآوری گردیده و با بهره گیری از آمار توصیفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: یافته ها نشان می دهد، سیستم های اطلاعات مرتبط با بخش اورژانس در تمام بیمارستان ها با سیستم اطلاعات بخش اورژانس ارتباط دارند. فقط در ۱۱.۱ درصد سیستم های اطلاعات مدیریت اورژانس داده های مربوط به مدیریت وضعیت های اورژانسی گردآوری شده، که در ۳۳.۴۳ درصد آن ها فرآیند پردازش داده ها صورت می گیرد و فقط در ۳۹.۵۵ درصد این سیستم ها انواع گزارشات ارایه می گردد. در این سیستم ها فقط ۲۹.۷۸ درصد شاخص های اطلاعاتی مورد نیاز کاربران وجود دارند. هم چنین تمام سیستم ها از نوع دستی بوده و در هیچ کدام از سیستم ها استانداردهای مربوط به سیستم اطلاعات مدیریت اورژانس وجود ندارند.نتیجه گیری: با بررسی وضعیت موجود سیستم اطلاعات مدیریت اورژانس مشخص گردید فرآیند گردآوری، پردازش و توزیع اطلاعات سیستم در بیمارستان های تحت مطالعه به صورت کامل صورت نمی گیرد. در این سیستم ها بیش تر به موارد و عناصر اطلاعاتی که در جریان فعالیت های داخلی بخش اورژانس مورد استفاده قرار می گیرد؛ توجه می شود و به فعالیت های خارجی بخش اورژانس توجه نمی گردد.

کلید واژه: بخش اورژانس، سامانه مدیریت اطلاعات، شاخص های اطلاعاتی کاربران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.