مقایسه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی کاغذ ساخته شده از چوب صنوبر (Populus deltoides)، پالونیا (Paulownia fortunei) و مخلوط آنها به روش شیمیایی مکانیکی (CMP)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی کاغذ ساخته شده از چوب صنوبر (Populus deltoides)، پالونیا (Paulownia fortunei) و مخلوط آنها به روش شیمیایی مکانیکی (CMP) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی کاغذ ساخته شده از چوب صنوبر (Populus deltoides)، پالونیا (Paulownia fortunei) و مخلوط آنها به روش شیمیایی مکانیکی (CMP)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی کاغذ ساخته شده از چوب صنوبر (Populus deltoides)، پالونیا (Paulownia fortunei) و مخلوط آنها به روش شیمیایی مکانیکی (CMP)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ویژگی های فیزیکی و مکانیکی کاغذ ساخته شده از چوب صنوبر (Populus deltoides)، پالونیا (Paulownia fortunei) و مخلوط آنها به روش شیمیایی مکانیکی (CMP) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۹

طیف گسترده تهیه خمیر کاغذ با روش های مکانیکی و نیمه شیمیایی از جمله: حرارتی مکانیکی، شیمیایی- حرارتی مکانیکی و شیمیایی- مکانیکی به دلیل صرفه جویی در ماده اولیه و تولید خمیر کاغذ پربازده، بیش از هر زمان دیگر مطرح و در حال توسعه و تکمیل است. اگرچه از تولید خمیر کاغذ شیمیایی- مکانیکی به صورت انبوه در ایران بیش از دو دهه نمی گذرد، اما در زمینه مطالعات خمیر کاغذ، پیشرفت های قابل ملاحظه ای حاصل گردیده است. برای تهیه خمیر کاغذ با روش های مذکور نیاز به چوب با دانسیته پایین است، بنابراین گونه های سریع الرشد از جمله صنوبر و پالونیا مورد توجه می باشند. رشد چوب پالونیا بیش از صنوبر است و به همان نسبت الیاف کوتاه تری تولید می کند. مقاومت کاغذهای تهیه شده از خمیر خالص پالونیا و صنوبر به علت عکس العمل متفاوت الیاف آنها در برابر پالایش اختلاف معنی داری به وجود می آورد. از جانب دیگر با بررسی خواص کاغذ ملاحظه می شود که پالایش پذیری در الیاف بلندتر صنوبر سهل تر و بهتر صورت می گیرد، ولی ارزش متوسط کمی طول الیاف صنوبر پس از پالایش نزول نموده و اختلاف آن را با طول الیاف خمیر پالونیا کاهش می دهد. بنابراین، افزودن مقدار ۱۰ درصد خمیر پالونیا به خمیر صنوبر در مقاومت های به پاره شدن، ترکیدن، کشش، سفتی و همچنین طول پاره شدن در مقام مقایسه با کاغذ تهیه شده از خمیر خالص صنوبر اختلاف معنی داری به وجود نمی آورد. این در حالی است که با افزودن مقدار ۱۰ درصد خمیر پالونیا به خمیر صنوبر، خاصیت ماتی کاغذ حاصل افزایش و مقاومت به تا شدن آن کاهش می یابد و بین کاغذهای دو گروه یاد شده در سطح ۱ درصد اختلاف معنی دار پیدا می کند. مدت زمان مناسب برای تولید خمیر با بازده حدود ۸۵ درصد در شرایط بهینه پخت با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد و نسبت ماده چوبی به مایع پخت ۷: ۱، برای چوب پالونیا ۹۰ دقیقه و برای چوب صنوبر ۱۰۰ دقیقه حاصل گردید. با توجه به نتایج این بررسی، تهیه خمیر کاغذ شیمیایی- مکانیکی از چوب پالونیا و امکان افزودن آن به خمیر شیمیایی- مکانیکی صنوبر، افق امیدبخشی را در تامین کمبود چوب برای صاحبان کارخانجات چوب و کاغذ ترسیم می کند.

کلید واژه: صنوبر، پالونیا، تند رشد، بازده، الیاف، شیمیایی مکانیکی، مقاومت کاغذ، پاره شدن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.