بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر نیتروژن و پتاسیم بر ویژگی های کمی و کیفی و برخی عوامل فیزیولوژیکی موثر در باردهی انگور سلطانی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر نیتروژن و پتاسیم بر ویژگی های کمی و کیفی و برخی عوامل فیزیولوژیکی موثر در باردهی انگور سلطانی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر نیتروژن و پتاسیم بر ویژگی های کمی و کیفی و برخی عوامل فیزیولوژیکی موثر در باردهی انگور سلطانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر نیتروژن و پتاسیم بر ویژگی های کمی و کیفی و برخی عوامل فیزیولوژیکی موثر در باردهی انگور سلطانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر محلول پاشی عناصر نیتروژن و پتاسیم بر ویژگی های کمی و کیفی و برخی عوامل فیزیولوژیکی موثر در باردهی انگور سلطانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون باغبانی ایران

تعداد صفحات :۱۶

کاربرد برگی مواد غذایی یک روش موثر برای دسترسی به موقع گیاه به عناصر مختلف و استفاده بهینه از کودها می باشد. در این پژوهش، محلول پاشی اوره با مقادیر ۰، ۱ و ۱.۵% و سولفات پتاسیم با مقادیر ۰، ۱ و ۲% روی درختان انگور ۱۸ ساله رقم ’سلطانی‘ واقع در منطقه ملکان در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی انجام شد. نتایج نشان داد که محلول پاشی اوره، درصد تشکیل حبه، طول خوشه، وزن حبه، درصد ماده خشک، مواد جامد محلول و میزان قند کل حبه را تحت تاثیر قرار داد. بررسی ها نشان داد که کاربرد برگی اوره در اوایل دوره رشد، تاثیر زیادی بر شاخص های کیفی داشت. محلول پاشی ۱% اوره در مرحله پیش از گلدهی + ۱.۵% اوره پس از ریزش گلبرگ ها به طور معنی داری میزان قند کل حبه را افزایش داد. بیشترین میزان مواد جامد محلول (TSS) از محلول پاشی ۱% سولفات پتاسیم در مراحل پیش از گلدهی + پس از ریزش گلبرگ ها + تغییر رنگ حبه + پس از برداشت به دست آمد. با محلول پاشی از سولفات پتاسیم، میزان کربوهیدرات محلول برگ در تمام تیمارها نسبت به شاهد افزایش یافت. در تیمارهای پتاسیم بین میزان پروتیین کل برگ و تعداد خوشه در هر جوانه همبستگی مثبتی وجود داشت هر چند که این همبستگی معنی دار نبود. بالاترین تعداد خوشه در هر جوانه در فصل، پس از تیماری به دست آمد که در آن میزان پروتیین کل و کربوهیدرات محلول برگ به بیشترین میزان بود.

کلید واژه: پتاسیم، تغذیه برگی، کربوهیدرات محلول، مو، مواد جامد قابل حل، نیتروژن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.