بررسی مقایسه ای پاسخ هیستوپاتولوژیک پالپ دندان سگ به فرموکرزول و سولفات فریک ۱۵.۵ درصد، پس از درمان پالپوتومی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی مقایسه ای پاسخ هیستوپاتولوژیک پالپ دندان سگ به فرموکرزول و سولفات فریک ۱۵.۵ درصد، پس از درمان پالپوتومی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی مقایسه ای پاسخ هیستوپاتولوژیک پالپ دندان سگ به فرموکرزول و سولفات فریک ۱۵.۵ درصد، پس از درمان پالپوتومی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی مقایسه ای پاسخ هیستوپاتولوژیک پالپ دندان سگ به فرموکرزول و سولفات فریک ۱۵.۵ درصد، پس از درمان پالپوتومی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی مقایسه ای پاسخ هیستوپاتولوژیک پالپ دندان سگ به فرموکرزول و سولفات فریک ۱۵.۵ درصد، پس از درمان پالپوتومی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندان پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۹

مقدمه: درمان پالپوتومی دندان های شیری و دایمی جوان، روشی رایج در دندان پزشکی کودکان است. به این منظور، ترکیبات، مواد و روش های مختلفی به صورت بالینی در انسان و حیوان مورد استفاده قرار گرفته و با روشهای مختلف ارزیابی شده اند. در این پژوهش، پاسخ های هیستوپاتولوژیک پالپ دندان سگ به سولفات فریک ۱۵.۵ درصد، و فرموکرزول با هم مقایسه گردید.مواد و روش ها: ۴۰ دندان دایمی سالم و بدون پوسیدگی یا آسیب قبلی، از یک قلاده سگ انتخاب شد. بعد از بیهوش کردن سگ، ۲۰ دندان به طور تصادفی با روش فرموکرزول (گروه ۱) و ۲۰ دندان با روش سولفات فریک ۱۵.۵ درصد (گروه ۲) پالپوتومی شد. یک ماه پس از درمان، بار دیگر حیوان بیهوش و به روش ویتال پرفیوژن معدوم گردید. سپس دندان ها از فک ها خارج و لام های تهیه شده از آن توسط پاتولوژیست دهان و فک و صورت مشاهده و اطلاعات مربوط به متغیرهای التهاب و درجات آن، عمق نفوذ التهاب و کلسیفیکاسیون، تشکیل پل عاجی و نکروز گزارش شد. سپس اطلاعات در نرم افزار SPSS با استفاده از آزمون های کای اسکویر و مان ویتنی تجزیه و تحلیل شد.نتایج: در ۷۰ درصد دندان های گروه ۱ و ۷۵ درصد دندان های گروه ۲ التهاب دیده نشد، ولی به ترتیب در ۲۵ درصد دندان های گروه ۱ و ۲۰ درصد دندان های گروه ۲، التهاب در پالپ کرونالی ریشه وجود داشت. در ۸۰ درصد دندان های گروه ۱ و ۷۵ درصد دندان های گروه ۲، کلیفیکاسیون مشاهده نشد. در ۶۵ درصد دندان های گروه ۱ و ۵۵ درصد دندان های گروه ۲، نکروز مشاهده نگردید. در ۶۵ درصد دندان های گروه ۱ و ۴۵ درصد دندان های گروه ۲، شواهدی از تشکیل پل عاجی مشاهده نشد. در هیچ یک از این موارد تفاوت آماری معنی داری بین دو گروه دیده نشد.نتیجه گیری: با توجه به یافته ها و فقدان تفاوت معنی دار در میزان التهاب، عمق نفوذ التهاب، کلسیفیکاسیون، پل عاجی و نکروز و نیز با توجه به سایر جنبه ها و خصوصیات کاربردی سولفات فریک در مقایسه با فرموکرزول، سولفات فریک می تواند یکی از جانشین های فرموکرزول در پالپوتومی دندان های شیری و دایمی ریشه تکمیل نشده باشد.

کلید واژه: پاسخ های هیستوپاتولوژیک، پالپوتومی، مطالعه ی حیوانی، پالپ دندان، سولفات فریک فرموکرزول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.