تاثیر روش تدریس کارگاهی بر آگاهی کارکنان بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی گلستان نسبت به بیماری آنفلوانزای پرندگان


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر روش تدریس کارگاهی بر آگاهی کارکنان بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی گلستان نسبت به بیماری آنفلوانزای پرندگان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر روش تدریس کارگاهی بر آگاهی کارکنان بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی گلستان نسبت به بیماری آنفلوانزای پرندگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر روش تدریس کارگاهی بر آگاهی کارکنان بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی گلستان نسبت به بیماری آنفلوانزای پرندگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر روش تدریس کارگاهی بر آگاهی کارکنان بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی گلستان نسبت به بیماری آنفلوانزای پرندگان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نشریه پرستاری ایران

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: آموزش پزشکی، با هدف تامین نیروی متخصص باید آماده پاسخگویی به نیازهای جامعه باشد و خود را با تغییرات فناوری هماهنگ سازد. هدف از انجام این مطالعه، تعیین تاثیر روش تدریس کارگاهی بر آگاهی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گلستان نسبت به بیماری آنفلوانزای پرندگان، به عنوان یک بیماری نوپدید بود.روش بررسی: این مطالعه شبه تجربی در نیمه دوم سال ۱۳۸۴ به روش قبل و بعد از آموزش انجام شد. تعداد نمونه ۱۰۱ نفر بود. ابتدا آگاهی داوطلبان با پرسشنامه ای سنجیده شد. پس از انجام مداخله فعال (مشارکت افراد در جلسات سخنرانی و کارهای گروهی). پرسشنامه ها مجددا توزیع گردید. اطلاعات به وسیله نرم افزار آماری SPSS وارد رایانه گردید و جهت بررسی تاثیر تدریس به روش کارگاهی بر آگاهی افراد نسبت به آنفلوانزای پرندگان از تست های غیر پارامتریک ویلکاکسون، من ویتنی و کورسکال والیس استفاده شد.یافته ها: بر اساس نتایج آزمون X2 میانگین امتیاز آگاهی افراد بعد از آموزش، اختلاف معنی داری با میانگین امتیاز آگاهی افراد قبل از آموزش داشت (P<0.001). داشتن اطلاعات قبلی، تاثیر معنی داری در نتایج قبل از آموزش داشت (P<0.05). ارتباط معنی داری بین میانگین امتیاز آگاهی با جنس و سن افراد مشاهده شد.نتیجه گیری: روش تدریس کارگاهی در مورد بیماری های نوپدید می تواند تاثیر مفیدی در آگاهی کارکنان بهداشتی درمانی داشته باشد. اگر چه اطلاعاتی که از طریق رسانه های گروهی در دسترس قرار می گیرد. سبب افزایش آگاهی این گروه می گردد ولی در امور تخصصی بهداشتی و درمانی نیاز به آموزش را مرتفع نمی سازد.

کلید واژه: تدریس، آنفلوانزای پرندگان، آگاهی، نیروی انسانی بهداشت و درمان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.