ارزیابی اثر ضد میکروبی اسانسهای .Myrtus communis L. ،Zataria multiflora Boiss و Eucalyptus officinalis بر استرپتوکوکوس پنومونیه? هموفیلوس آنفلوانزا و موراکسلا کاتارهالیس با روش in vitro


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثر ضد میکروبی اسانسهای .Myrtus communis L. ،Zataria multiflora Boiss و Eucalyptus officinalis بر استرپتوکوکوس پنومونیه? هموفیلوس آنفلوانزا و موراکسلا کاتارهالیس با روش in vitro دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثر ضد میکروبی اسانسهای .Myrtus communis L. ،Zataria multiflora Boiss و Eucalyptus officinalis بر استرپتوکوکوس پنومونیه? هموفیلوس آنفلوانزا و موراکسلا کاتارهالیس با روش in vitro  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثر ضد میکروبی اسانسهای .Myrtus communis L. ،Zataria multiflora Boiss و Eucalyptus officinalis بر استرپتوکوکوس پنومونیه? هموفیلوس آنفلوانزا و موراکسلا کاتارهالیس با روش in vitro،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثر ضد میکروبی اسانسهای .Myrtus communis L. ،Zataria multiflora Boiss و Eucalyptus officinalis بر استرپتوکوکوس پنومونیه? هموفیلوس آنفلوانزا و موراکسلا کاتارهالیس با روش in vitro :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۹

در منابع مختلف گیاه درمانی از گیاهانی مثل، آویشن شیرازی (.Zataria multiflora Boiss)، اکالیپتوس (Eucalyptus officinalis) و مورد (.Myrtus communis L) به عنوان عوامل آنتی باکتریال یاد شده است. سینوزیت و برونشیت در بین مراجعان سرپایی به پزشک که احتیاج به تجویز آنتی بیوتیکی دارند، حدود ۷۵ درصد از موارد را شامل می شود. از جمله باکتریهای شایع در ایجاد این بیماریها، می توان به استرپتوکوکوس پنومونیه، هموفیلوس آنفلوانزا و موراکسلا کاتارهالیس اشاره کرد. در این مطالعه که به روش in vitro می باشد، اثر ضد میکروبی سه نوع اسانس گیاهی بر روی میکروارگانیسمهای استرپتوکوکوس پنومونیه، موراکسلا کاتارهالیس و هموفیلوس آنفلوانزا که از عوامل مهم سینوزیت و برونشیت می باشند، بررسی گردید. ابتدا تست کمی حداقل غلظت مهار کننده رشد (MIC) نسبت به این اسانسها انجام گرفت. سپس تست کیفی (دیسک دیفیوژن) با توجه به غلظت لوله MIC هر باکتری با هر اسانس انجام گرفت. نتایج تست کمی MIC از اسانسهای مورد بررسی در مورد استرپتوکوکوس پنومونیه با آویشن ۱۶۳.۸۸ میکروگرم در میلی لیتر، موراکسلاکاتارهالیس با آویشن ۸۱.۹۴ میکروگرم در میلی لیتر و در هموفیلوس آنفلوانزا با اسانس اکالیپتوس ۱۵۲.۶۶ میکروگرم در میلی لیتر بدست آمد و در تست دیسک دیفیوژن معلوم شد، بیشترین قطر هاله عدم رشد باکتری استرپتوکوکوس پنومونیه مربوط به آویشن (۵۲mm) و پس از آن اکالیپتوس (۴۸mm)و مورد (۳۰mm) بوده است. در مورد موراکسلا کاتارهالیس این وضعیت در مورد آویشن (۵۵mm) مورد (۵۰mm) و اکالیپتوس (۳۴mm) بوده است. در مورد هموفیلوس آنفلوانزا، آویشن (۴۰mm)، مورد (۲۲mm) و اکالیپتوس (۱۸mm) بوده است. نتایج، بیانگر اثرات خوب اسانسهای آویشن، اکالیپتوس و مورد بر روی ۳ میکروارگانیسم عامل سینوزیت و برونشیت می باشد و می توانیم به ساخت داروی مناسب برای از بین بردن این میکروارگانیسمها با منشا گیاهی و با عوارض بسیار کمتر دارویی امیدوار باشیم.

کلید واژه: اسانس، آویشن شیرازی (.Zataria multiflora Boiss)، اکالیپتوس (Eucalyptus officinalis)، مورد (.Myrtus communis L)، حداقل غلظت مهارکننده رشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.