مقایسه تکاملی سویه های اشریشیاکلی دارای ژن eae در ایران با سویه های دیگر مناطق، بر اساس تعیین جایگاه ورودی عامل LEE


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تکاملی سویه های اشریشیاکلی دارای ژن eae در ایران با سویه های دیگر مناطق، بر اساس تعیین جایگاه ورودی عامل LEE دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تکاملی سویه های اشریشیاکلی دارای ژن eae در ایران با سویه های دیگر مناطق، بر اساس تعیین جایگاه ورودی عامل LEE  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تکاملی سویه های اشریشیاکلی دارای ژن eae در ایران با سویه های دیگر مناطق، بر اساس تعیین جایگاه ورودی عامل LEE،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تکاملی سویه های اشریشیاکلی دارای ژن eae در ایران با سویه های دیگر مناطق، بر اساس تعیین جایگاه ورودی عامل LEE :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانشور

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه و هدف: با توجه به تحقیقات زیادی که روی بیماریزایی و عوامل بوجود آورنده اسهال صورت گرفته، هنوز هم اسهال یک معضل بهداشتی در کشورهای در حال توسعه محسوب می شود که این امر، انجام مطالعات بیش تر در این زمینه توجیه می کند. سویه های اشریشیاکلی انتروپاتوژنیک (EPEC) و انتروهموراژیک (EHEC) از عوامل مهم ایجاد کننده اسهال هستند که بسیاری از فاکتورهای بیماریزایی آن ها روی جزیره پاتوژنسیته LEE قرار دارد. ژن eae مهم ترین ژن در عامل LEE است که نقش اصلی را در ایجاد ضایعه بافتی (attaching-effacing: A/E) در روده دارد. این ژن دارای دو ناحیه ثابت و متغیر است که ناحیه متغیر آن، عامل تنوع این ژن می باشد. محل ورود عامل LEE درکروموزم باکتری اغلب یکی از سه جایگاه PheV, PheU, SelC می باشد و بررسی محل ورود آن می تواند در مراحل مختلف تکامل میکروبی را نشان دهد.روش کار: این مطالعه روی ۳۲۰ سویه اشریشیاکلی جدا شده از مرکز طبی کودکان تهران صورت گرفت. در ابتدا واکنش PCR برای تشخیص ژن eae و سپس برای تعیین نوع این ژن صورت گرفت و برای تایید نوع این ژن، واکنش PCR-RFLP با آنزیم محدود کننده PstI انجام شد. روش تعیین سروگروپ O برای شناسایی سویه های اشریشیاکلی انتروپاتوژنیک و واکنش PCR ژن Stx (شیگاتوکسین) برای شناسایی سویه های اشریشیاکلی انتروهموراژیک صورت گرفت. در نهایت واکنش PCR برای تعیین جایگاه ورودی عامل LEE در جایگاههای PheV, PheU, SelC روی سویه های مذکور انجام گرفت.یافته ها: ژن eae در ۱۱.۸ درصد سویه ها، تیپ a1 در ۱۵.۷ درصد، ۲ در ۲.۶ درصد، ۱ در ۲۳.۶ درصد، ۲ در ۱۰.۵ درصد و تیپ در ۲.۶ درصد از سویه های دارای این ژن وجود داشت. ۴۴.۷ درصد سویه ها نیز در دسته غیر قابل تایپ قرار گرفتند. با روش تعیین سروگروپ O، ۴۲.۱ درصد سویه های دارای ژن eae در دسته اشریشیاکلی های انتروپاتوژنیک قرار گرفتند و بدلیل عدم وجود ژن Stx در سویه های دارای ژن eae، باقیمانده سویه ها (۵۷.۹ درصد) در دسته اشریشیاکلی های (AEEC) Attaching-effacing قرار گرفتند. تعیین جایگاه ورودی عامل LEE نشان داد که در ۴۷.۶۱ درصد سویه ها این عامل در SelC، ۴۲.۸۷ درصد سویه ها در PheU و ۹.۵۲ درصد سویه ها در PhV وارد شده است.بحث: با توجه به اینکه در این مطالعه، مانند برخی مطالعات دیگر، درصدی از سویه ها (۱۷ سویه از ۳۸ سویه) در دسته سویه های غیر قابل تایپ قرار گرفتند، احتمال وجود تیپ های جدید که تاکنون گزارش نشده اند در سویه های غیر قابل تایپ این مطالعه وجود دارد. نتایج مقایسه تشخیص و تعیین تیپ ژن eae با مطالعات مشابه در این زمینه نشان داد که علی رغم تفاوت در درصد جداسازی سویه های مذکور، این تفاوت خیلی بارز نیست. نتایج تعیین جایگاه ورودی عامل LEE نشان داد که عامل LEE تمام سویه های دارای تیپ eae و تنها سویه دارای تیپ eae در SelC و سویه های دارای تیپ eae در PheV یا PheV وارد شده اند که این نتایج با نتایج دیگر مناطق تطبیق داشت. بنابراین به احتمال زیاد این سویه ها از لحاظ تکاملی به یکدیگر نزدیک می باشند.

کلید واژه: اسهال، جزیره پاتوژنسیته، ژن، تیپ، سروگروپ، جایگاه ورودی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.