پیش بینی بارش زمستانه مناطق جنوبی ایران با استفاده از دمای سطح آب خلیج فارس: مدل سازی تحلیل همبستگی متعارف


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پیش بینی بارش زمستانه مناطق جنوبی ایران با استفاده از دمای سطح آب خلیج فارس: مدل سازی تحلیل همبستگی متعارف دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پیش بینی بارش زمستانه مناطق جنوبی ایران با استفاده از دمای سطح آب خلیج فارس: مدل سازی تحلیل همبستگی متعارف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پیش بینی بارش زمستانه مناطق جنوبی ایران با استفاده از دمای سطح آب خلیج فارس: مدل سازی تحلیل همبستگی متعارف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پیش بینی بارش زمستانه مناطق جنوبی ایران با استفاده از دمای سطح آب خلیج فارس: مدل سازی تحلیل همبستگی متعارف :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی کشاورزی

تعداد صفحات :۱۷

از آنجا که خشکسالی و سیل در موارد مکرر خسارت زیادی را به جوامع و سازمان های مختلف در ایران وارد نموده است، پیش بینی بارش نقش اساسی در توسعه پایدار کشور دارد. تحلیل همبستگی متعارف (Canonical CCA ،Correlation Analysis ) یکی از مدل های قوی آماری است که جهت بررسی تغییرات زمانی و مکانی متغیرهای اقلیمی، هیدرولوژی و اقیانوس شناسی به کار گرفته می شود. در تحقیق حاضر، داده های بارش ماهانه نه ایستگاه سینوپتیک نواحی جنوب غربی کشور و نیز داده های دمای سطح آب خلیج فارس (Temperature, SST Sea Surface) برای دوره های ۱۹۵۹-۱۹۹۳ مورد مطالعه قرار گرفت. به منظور کاهش حجم داده ها و استخراج مولفه های اصلی، تحلیل توابع متعامد (Empirical Orthogonal Function, EOF) انجام گرفت که مولفه اصلی بارندگی و چهار مولفه اصلی دمای سطح آب انتخاب گردید. مولفه های اصلی بارش و SST به ترتیب %۷۸ و %۷۳ از کل واریانس داده های مشاهده شده را توجیه نمودند. در حالی که مولفه اول دوران یافته بارش، بیشتر گویای تغییرات بارش در استان های فارس، بوشهر و خوزستان بود، مولفه دوم تاکید زیادی بر بیان بارش در ایستگاه هرمزگان داشت. سری زمانی مربوط به مولفه های اصلی بارش و SST به عنوان فایل های ورودی مدل CCA در نظر گرفته شدند. نتایج نشان داد که نوسان های SST در ناحیه مرکزی خلیج فارس، در مقابل سواحل بوشهر نقش موثری در توجیه نوسان های بارش ایستگاه های مورد مطالعه دارند. چهار مولفه نگهداری شده SST و در مجموع حدود %۲۷ از کل واریانس بارش زمستانه در مناطق مورد مطالعه را تعریف می نمایند. در استان های فارس و بوشهر تاثیر SST زمستانه بر بارش بیشتر از استان خوزستان تشخیص داده شد. فرایند تغییرات SST در بهار و تابستان یکی از عناصر قابل توجه در پیشگویی بارش زمستانه خوزستان تشخیص داده شد.

کلید واژه: خشکسالی، سیل، دمای سطح آب (SST)، خلیج فارس، تحلیل همبستگی متعارف، CCA توابع متعامد تجربی، بارش، پیش بینی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.