مقایسه اثر بلوک حس‍ی- حرکت‍ی بوپیواکائین با لیدوکائین دوز پایین و هیپرباریک در جراح‍ی آنورکتال به روش بی حس‍ی نخاع‍ی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر بلوک حس‍ی- حرکت‍ی بوپیواکائین با لیدوکائین دوز پایین و هیپرباریک در جراح‍ی آنورکتال به روش بی حس‍ی نخاع‍ی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر بلوک حس‍ی- حرکت‍ی بوپیواکائین با لیدوکائین دوز پایین و هیپرباریک در جراح‍ی آنورکتال به روش بی حس‍ی نخاع‍ی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر بلوک حس‍ی- حرکت‍ی بوپیواکائین با لیدوکائین دوز پایین و هیپرباریک در جراح‍ی آنورکتال به روش بی حس‍ی نخاع‍ی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر بلوک حس‍ی- حرکت‍ی بوپیواکائین با لیدوکائین دوز پایین و هیپرباریک در جراح‍ی آنورکتال به روش بی حس‍ی نخاع‍ی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تعداد صفحات :۶

زم‍ینه و هدف: اعمال جراحی سرپایی به روش بی هوشی عمومی و یا بی حسی نخاعی انجام می شود. برخ‍ی از متخصصین بی هوشی به علت قابل پیش بینی بودن نسب‍ی روند بی هوشی عمومی و جهت پره‍یز از عوارض جانب‍ی داروهای نخاعی، بی هوشی عمومی را انتخاب می کنند. از جمله عوارض جانب‍ی داروهای نخاعی، می توان به سندروم عصبی گذرا (TNS) ناشی از لیدوکائین، یا طول اثر غیرقابل پیش بینی و تهوع و استفراغ زیاد ناشی از پروکائین، و یا مدت اثر طولانی و سطح حسی غیرقابل پیش بینی بوپیواکائین اشاره کرد. کاهش دوز بوپیواکائین باعث کاهش مدت اثر آن می شود و روش saddle block سطح حسی مطمئنی ایجاد می کند. مزیت دیگر بوپیواکائین بلوک حسی انتخابی آن در دوزهای کم است که در جراحی های آنورکتال مفید می باشد. هدف از ا‍ ین مطالعه بررسی سطح حسی، طول مدت بی حسی و بلوک حسی انتخابی بوپیواکائین دوز پایین (low dose) و هیپرباریک در روش saddle block جهت جراحی های آنورکتال و مقایسه آن با لیدوکائین low dose و هیپرباریک بود.روش بررس‍ی: در ا‍ین کارآزمایی بالینی ب‍یماران به صورت تصادفی در دو گروه ۳۲ نفری قرارگرفتند. در گروه بوپیواکائین، یک میلی لیتر بوپیواکائین ۰.۵ درصد هیپرباریک در وضعیت نشسته و در گروه لیدوکائین، یک میلی لیتر لیدوکائین ۰.۵ درصد هیپرباریک در همان وضعیت تزریق شد. بعد از پنج دقیقه بیماران در وضعیت لیتوتومی قرارگرفتند. فشار خون و ضربان قلب هر ۵ دقیقه اندازه گ‍یری و ثبت شد. شدت بلوک حسی و حرکتی، طول مدت بی حسی و تونیسیته اسفنکتر مقعد ن‍یز در دو گروه ثبت شد.یافته ها: سطح بی حسی و طول مدت بی حسی در گروه بوپیواکائین بیشتر از گروه لیدوکائین بود. شدت بلوک حرکتی و از بین رفتن تونیسیته اسفنکتر مقعد درگروه لیدوکائین بیشتر از گروه بوپیواکائین ارزیاب‍ی شد. میانگین کاهش فشار خون در گروه لیدوکائین از نظر آماری بیشتر از گروه بوپیواکائین بود.نت‍یجه گ‍یری: بوپیواکائین low dose و هیپرباریک در مقایسه با لیدوکائین، سطح حسی مناسب، طول مدت بی حسی مناسب و بلوک حسی انتخابی برای جراحی های آنورکتال در روش saddle block ایجاد می کند.

کلید واژه: بی هوشی نخاعی، بوپیواکائین، لیدوکائین، آنورکتال، بلوک حرکتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.