بررسی تنوع ژنتیکی و تعیین رابطه زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا با کیفیت نانوایی در توده های بومی گندم ایران


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تنوع ژنتیکی و تعیین رابطه زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا با کیفیت نانوایی در توده های بومی گندم ایران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تنوع ژنتیکی و تعیین رابطه زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا با کیفیت نانوایی در توده های بومی گندم ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تنوع ژنتیکی و تعیین رابطه زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا با کیفیت نانوایی در توده های بومی گندم ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تنوع ژنتیکی و تعیین رابطه زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا با کیفیت نانوایی در توده های بومی گندم ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی ایران

تعداد صفحات :۹

به منظور بررسی تنوع ژنتیکی زیر واحدهای گلوتنین با وزن ملکولی بالا و تعیین رابطه آنها با کیفیت نانوایی، تعداد ۷۸ مرفوتیپ گندم نان استان خوزستان متعلق به کلکسیون غلات دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران از نظر زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا (HMW-GS) با استفاده از روش SDS-PAGE مورد بررسی قرار گرفتند. در این بررسی برای مکان ژنی GLU-B1 چهار واریانت شامل: *۷ ، **۷ ، **۸ ، ۸ و برای مکان ژنی GLU-D1 دو واریانت **۲ و ۱۲ مشاهده گردید. نتایج این بررسی نشان داد که مکان ژنی GLU-D1 بیش از سایر مکانهای ژنی در کیفیت نانوایی موثر است. عدم ظهور زیر واحد ۱DX=2 باعث افت قابل ملاحظه ای در کیفیت نانوایی گردید. تاثیر واریانت های مکان ژنی GLU-B1 نیز در کیفیت نانوایی نامشخص و مبهم بود. همچنین برای گروه بندی شهرهای مبدا مرفوتیپ ها از حیث زیرواحدهای گلوتنین از تجزیه خوشه ای به روش UPGMA استفاده و مشخص گردید رابطه دقیقی بین تنوع ژنتیکی و پراکنش جغرافیایی وجود ندارد.

کلید واژه: تنوع ژنتیکی، زیرواحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا، گندم نان، واریانت، کیفیت نانوایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.