مقاله مقایسه کارکرد اجرایی سازمان بندی مجدد اندیشه در زیرمجموعه های اختلال فزون کنشی، نارسایی توجه بر اساس مدل بارکلی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه کارکرد اجرایی سازمان بندی مجدد اندیشه در زیرمجموعه های اختلال فزون کنشی، نارسایی توجه بر اساس مدل بارکلی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه کارکرد اجرایی سازمان بندی مجدد اندیشه در زیرمجموعه های اختلال فزون کنشی، نارسایی توجه بر اساس مدل بارکلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه کارکرد اجرایی سازمان بندی مجدد اندیشه در زیرمجموعه های اختلال فزون کنشی، نارسایی توجه بر اساس مدل بارکلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه کارکرد اجرایی سازمان بندی مجدد اندیشه در زیرمجموعه های اختلال فزون کنشی، نارسایی توجه بر اساس مدل بارکلی :

مقاله مقایسه کارکرد اجرایی سازمان بندی مجدد اندیشه در زیرمجموعه های اختلال فزون کنشی، نارسایی توجه بر اساس مدل بارکلی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در روان شناسی بالینی از صفحه ۳۵ تا ۴۰ منتشر شده است.
نام: مقایسه کارکرد اجرایی سازمان بندی مجدد اندیشه در زیرمجموعه های اختلال فزون کنشی، نارسایی توجه بر اساس مدل بارکلی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اختلال فزون کنشی
مقاله نارسایی توجه
مقاله بازداری رفتاری
مقاله کارکردهای اجرایی
مقاله سازمان بندی مجدد اندیشه
مقاله مدل بارکلی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: هدف از این پژوهش، مقایسه کارکرد اجرایی سازمان بندی مجدد اندیشه در زیرمجموعه های اختلال فزون کنشی، نارسایی توجه بر اساس مدل بارکلی می باشد.
روش: در این پژوهش که از نوع علی- مقایسه ای است، ۵۰ دانش آموز پایه سوم و چهارم ابتدایی مبتلا به اختلال فزون کنشی، نارسایی توجه (۲۵ دانش آموز مبتلا به فزون کنشی و ۲۵ دانش آموز مبتلا به نارسایی توجه) با استفاده از پرسشنامه علایم مرضی کودکان (CSI-4) و مصاحبه تشخیصی بالینی، انتخاب شده و با بهره گیری از آزمون بندر گشتالت، آزمون زمان واکنش و آزمون شکل گیری مفهوم ویگوتسکی، مورد ارزیابی قرار گرفتند. داده ها با استفاده از آزمون تحلیل واریانس چند متغیره (مانوا) تحلیل گردید.
یافته ها: نتایج نشان داد که دانش آموزان مبتلا به نارسایی توجه، نسبت به دانش آموزان مبتلا به فزون کنشی، عملکرد بهتری در بازداری رفتاری داشتند ولی در سازمان بندی مجدد اندیشه، تفاوت معنی داری بین دو گروه وجود نداشت.
نتیجه گیری: به طور کلی، یافته های این پژوهش، نظریه بارکلی را در خصوص نقص کودکان مبتلا به فزون کنشی در بازداری رفتاری مورد تایید قرار داده و در مورد نقص سازمان بندی مجدد اندیشه، رد کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.