مطالعه کیفیت شیرهای تحویلی به کارخانه صنایع شیر ایران بر اساس اندازه گیری شاخصهای مختلف شیمیایی و شمارش کلی باکتریایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه کیفیت شیرهای تحویلی به کارخانه صنایع شیر ایران بر اساس اندازه گیری شاخصهای مختلف شیمیایی و شمارش کلی باکتریایی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه کیفیت شیرهای تحویلی به کارخانه صنایع شیر ایران بر اساس اندازه گیری شاخصهای مختلف شیمیایی و شمارش کلی باکتریایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه کیفیت شیرهای تحویلی به کارخانه صنایع شیر ایران بر اساس اندازه گیری شاخصهای مختلف شیمیایی و شمارش کلی باکتریایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه کیفیت شیرهای تحویلی به کارخانه صنایع شیر ایران بر اساس اندازه گیری شاخصهای مختلف شیمیایی و شمارش کلی باکتریایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله تحقیقات دامپزشکی (دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۴

عوامل مختلفی می تواند ترکیب شیر را تحت تاثیر قرار دهد که متعاقب آن کیفیت محصول نهایی نیز تغییر می یابد. در حال حاضر صاحبان صنعت شیر به جنبه های بهداشتی و کیفیت آن توجه چندانی ندارند و تنها شاخصهایی مثل چربی مورد ارزشیابی و پرداخت بهای شیر به دامدار قرار می گیرد. با انجام شمارش کلی میکروبهای شیر و همچنین اندازه گیری پروتئین و کازئین شیر می توان کیفیت شیرهای تحویلی را به طور دقیقتری کنترل نمود. از طرفی محتوای پروتئینی شیر و کیفیت شیر اولیه می تواند محصول نهایی بخصوص فرآورده های تخمیری شیر را تحت تاثیر قرار دهد. در این مطالعه با بررسی ۴۸ نمونه از شیرهای تحویلی به کارخانه صنایع شیر ایران در فصل زمستان؛ شاخصهای مختلفی مورد ارزیابی قرار گرفت که نتایج آن عبارت اند از: اسیدیته با میانگین ۱۴.۳۴ و با حدود اطمینان ۹۵ درصد (CI=14.15-14.52)، دانسیته با میانگین ۳۰.۶۶ و (CI=30.50-30.82)، چربی با میانگین ۳.۵۸ و (CI=3.49-3.66)، pH با میانگین ۶.۷۵ و (CI=6.71-6.80)، دما با میانگین ۶.۸۷ و (CI=6.37-7.37)، نقطه انجماد با میانگین -۰.۵۳۷ درجه سانتیگراد و -۰.۵۴۰) تا (CI=-0.535، پروتئین با میانگین ۳.۱۲ و (CI=3.08-3.15)، کازئین با میانگین ۲.۴۲ و (CI=2.37-2.48)، شمارش کلی میکروبی با میانگین ۱.۷۶×۱۰۶ و (CI=1.02×۱۰۶-۲.۴۹×۱۰۶). در تست مقاومت الکلی ۶۸ درجه ۴.۲ درصد نمونه ها و در الکل ۷۲ درجه ۲۹.۲ درصد نمونه ها مثبت گردید. همچنین در بیشتر نمونه ها انعقاد لخته در حد متوسط دیده شد. مقایسه نتایج به دست آمده در این مطالعه با تحقیقات انجام شده و استانداردهای بین المللی موجود تفاوتهایی در بعضی از شاخصها مشخص می سازد که می تواند کیفیت شیر را تحت تاثیر قرار دهد. بالا بودن شمارش کلی میکروبی در مقایسه با استانداردهای موجود نشان دهنده کیفیت بهداشتی نامطلوب در دامداریها و حمل نامناسب شیر به کارخانجات است بنابراین توجه بیشتر به امر حفظ و کنترل بهداشت شیر در زنجیره تولید امری ضروری است.

کلید واژه: شیر خام، شمارش کلی باکتریایی، کیفیت بهداشتی، پروتئین، کازئین، pH، نقطه انجماد، اسیدیته، دانسیته

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.