شیوع اورهنگ در پرکردگیهای همرنگ دندان درمان شده توسط دانشجویان بخش ترمیمی دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در سال ۸۱-۱۳۸۰


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع اورهنگ در پرکردگیهای همرنگ دندان درمان شده توسط دانشجویان بخش ترمیمی دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در سال ۸۱-۱۳۸۰ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع اورهنگ در پرکردگیهای همرنگ دندان درمان شده توسط دانشجویان بخش ترمیمی دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در سال ۸۱-۱۳۸۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع اورهنگ در پرکردگیهای همرنگ دندان درمان شده توسط دانشجویان بخش ترمیمی دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در سال ۸۱-۱۳۸۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع اورهنگ در پرکردگیهای همرنگ دندان درمان شده توسط دانشجویان بخش ترمیمی دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در سال ۸۱-۱۳۸۰ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: تهیه ترمیم های محافظه کارانه مبتنی بر اصول دقیق و کاهش تجمع پلاک از اهداف دندانپزشکی ترمیمی می باشد. با توجه به اهمیت ترمیم های صحیح و بدون نقص در سلامت انساج نگهدارنده دندان این تحقیق با هدف تعیین میزان شیوع اورهنگ در پرکردگی های همرنگ دندان (کامپوزیت) در بیماران درمان شده توسط دانشجویان بخش ترمیمی دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در سال ۱۳۸۰-۸۱ انجام شد.مواد و روش ها: مطالعه حاضر یک مطالعه توصیفی است که بر روی ۳۵۰ بیمار مراجعه کننده به بخش ترمیمی دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی که توسط دانشجویان ترم ۹ و۱۰ و رزیدنت های تخصصی درمان شده بودند صورت گرفت. اورهنگ براساس نوع حفره، مقطع تحصیلی دانشجو، سطوح دندانی و موقعیت اورهنگ نسبت به مارجین لثه از طریق مشاهده مستقیم توسط سوند استاندارد و نخ دندان مورد بررسی قرار گرفت. در موارد لازم برای این منظور از رادیوگرافی نیز استفاده گردید. داده ها توسط آزمون آماری chi-square مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: بر اساس یافته های تحقیق، ۵۲ درصد ترمیم های انجام شده دارای اورهنگ بودند که از آن میزان ۱۰.۹ درصد در حفره های کلاس II، ۱۵.۲ درصد در کلاس III، ۱۷.۵ درصد در کلاس IV و همچنین ‌۸.۴ در صد در حفره های کلاس V مشاهده شدند. از این میزان اورهنگ، ‌۲۲.۸ درصد در ترمیم های انجام شده توسط دانشجویان ترم ۹، ۲۸.۲ درصد در دانشجویان ترم ۱۰ و ۱ درصد نیز در میان دستیاران تخصصی مشاهده شد. شیوع اورهنگ در سطوح پروگزیمال برابر ۴۳.۷ درصد و در سطوح غیر پروگزیمال برابر۸.۳ درصد بود. نتیجه گیری: تحقیق نشان دهنده وجود بیشتر اورهنگ در سطوح پروگزیمال، خلفی و قدامی، همچنین در نواحی حد لثه نسبت به نواحی زیر لثه و بالای لثه بود. همچنین اورهنگ در میان دانشجویان بیشتر از دستیاران مشاهده شد.

کلید واژه: اورهنگ، رستوریشن های دندانی، پرکردگی های هم رنگ دندان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.