تاثیر عصاره میوه گیاه پنج انگشت و تداخل آن با بروموکریپتین بر میزان هورمون لوتئینی و تستوسترون در موش سوری نر


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
22 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر عصاره میوه گیاه پنج انگشت و تداخل آن با بروموکریپتین بر میزان هورمون لوتئینی و تستوسترون در موش سوری نر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر عصاره میوه گیاه پنج انگشت و تداخل آن با بروموکریپتین بر میزان هورمون لوتئینی و تستوسترون در موش سوری نر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عصاره میوه گیاه پنج انگشت و تداخل آن با بروموکریپتین بر میزان هورمون لوتئینی و تستوسترون در موش سوری نر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر عصاره میوه گیاه پنج انگشت و تداخل آن با بروموکریپتین بر میزان هورمون لوتئینی و تستوسترون در موش سوری نر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی هرمزگان (MEDICAL JOURNAL OF HORMOZGAN UNIVERSITY)

تعداد صفحات :۸

مقدمه: به دلیل عوارض بی شمار ناشی از مصرف داروهای مصنوعی، امروزه در کشورهای مختلف توجه زیادی به استفاده از داروهای گیاهی شده است. پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر عصاره هیدروالکلی میوه گیاه پنج انگشت (Vitex Agnus Castus) (VAC) که در کشورهای مختلف مصرف دارویی دارد و همچنین بروموکریپتین و تداخل آن با میوه گیاه مذکور بر میزان هورمون های لوتئینی (LH) و تستوسترون در موش سوری نر انجام شده است.روش کار: در این مطالعه تجربی عصاره هیدروالکلی گیاه با دوزهای ۶۵، ۱۶۵، ۲۶۵، ۳۶۵، ۴۶۵ و بروموکریپتین نیز در دوزهای ۵، ۱۰، ۲۰ میلی گرم بر کیلو گرم بر ۶۴ موش سوری نر بالغ تجویز شد. بعلاوه، موثرترین دوز عصاره گیاهی و برومورکریپتین نیز مورد استفاده قرار گرفت. داروها به صورت داخل صفاقی و به مدت سی روز تجویز شدند. هر گروه شامل ۶ موش بود. در آخرین روز تزریق حیوانات بی هوش شدند و خون آنها از طریق سیاهرگ باب کبدی جمع آوری گشت و سپس به میزان هورمونهای LH و تستوسترون در سرم خون حیوانات به روش رادیوایمونواسی سنجش شد. بررسی آماری با استفاده از آنالیز واریانس صورت گرفت و P<0.05 معنی دار تلقی شد.نتایج: عصاره میوه گیاه پنج انگشت سبب کاهش میزان هورمونهای LH و تستوسترون نسبت به گروه کنترل و شاهد شد که بیشترین کاهش در دوز ۳۶۵ میلی گرم بر کیلوگرم مشاهده گشت. بروموکریپتین به تنهایی سبب کاهش این دو هورمون شد و بیشترین کاهش در دوز ۱۰ میلی گرم بر کیلوگرم مشاهده شد. تداخل این دو نیز منجر به تشدید اثر هر کدام به تنهایی گشت.بحث و نتیجه گیری: نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد که یکی از راه های تاثیر عصاره مسیرهای دوپامینی بوده است، اما با توجه به نتایج حاصل، به نظر می رسد که عصاره از طرق دیگر نیز می تواند اثرات مهاری خود را بر محور هیپوفیزگناد بگذارد که نیاز به مطالعه بیشتر را دارد.

کلید واژه: موش نر، LH، تستوسترون، بروموکریپتین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.