مقاله طبقه بندی طبقات سنی توده های جنگلی با استفاده از داده های ماهواره لندست، سنجنده +ETM


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طبقه بندی طبقات سنی توده های جنگلی با استفاده از داده های ماهواره لندست، سنجنده +ETM دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طبقه بندی طبقات سنی توده های جنگلی با استفاده از داده های ماهواره لندست، سنجنده +ETM  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طبقه بندی طبقات سنی توده های جنگلی با استفاده از داده های ماهواره لندست، سنجنده +ETM،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طبقه بندی طبقات سنی توده های جنگلی با استفاده از داده های ماهواره لندست، سنجنده +ETM :

مقاله طبقه بندی طبقات سنی توده های جنگلی با استفاده از داده های ماهواره لندست، سنجنده +ETM که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم و فناوری چوب و جنگل (علوم کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۴۳ تا ۵۹ منتشر شده است.
نام: طبقه بندی طبقات سنی توده های جنگلی با استفاده از داده های ماهواره لندست، سنجنده +ETM
این مقاله دارای ۱۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله طبقات سنی
مقاله توده جنگلی
مقاله طبقه بندی
مقاله لندست +ETM
مقاله لوه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تفکیک طبقات سنی در سطوح بزرگ با استفاده از داده های ماهواره ای در مدیریت پایدار توده های جنگلی اهمیت فراوانی دارد. در این پژوهش به منظور قابلیت داده های سنجنده ETM+ ماهواره لندست ۷ در تفکیک طبقات سنی، داده های رقومی این سنجنده مربوط به ۱۶ تیر ماه ۱۳۸۱ از جنگل بلوط لوه در استان گلستان مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. جمع آوری داده های زمینی مورد نیاز جهت تفکیک طبقات سنی توده های جنگلی مدیریت شده به روش تدریجی پناهی منطقه از طریق نمونه برداری به روش خوشه ای صورت گرفته و تعداد ۹۹ قطعه نمونه شامل ۳۲ قطعه نمونه در دانگ اول (۴۵-۲۵ ساله)، ۳۳ قطعه نمونه در دانگ دوم (۵-۲۵ ساله) و ۳۴ قطعه نمونه در توده بهره برداری نشده (بیشتر از ۴۵ ساله) پیاده شد. تصاویر ماهواره ای پس از اعمال تصحیحات هندسی و کاهش اثر اتمسفری مورد پردازش های نسبت گیری باندها و ایجاد شاخص های متداول گیاهی و تجزیه مولفه های اصلی قرار گرفتند. در این پژوهش، تفکیک پذیری سه طبقه سنی به روش نظارت شده و با الگوریتم های طبقه بندی حداکثر احتمال، حداقل فاصله، متوازی السطوح و فیشر مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که الگوریتم حداکثر احتمال با سه طبقه سنی به ترتیب با دقت کلی ۷۹ درصد و ضریب کاپا ۰۶۸ بهتر از دیگر الگوریتم ها توانست طبقات سنی را تفکیک نماید. نتایج به دست آمده از ارزیابی صحت و تفکیک پذیری طبقات نشان دهنده تداخل طیفی بین طبقات سنی ۲۵-۵ و بیشتر از ۴۵ ساله بود. با ادغام این دو طبقه سنی صحت کلی و ضریب کاپا به ترتیب معادل ۹۴ درصد و ۰۸۶ به دست آمد. و این اطلاعات در برآورد بالومیس و کربن و همچنین شناسایی مکان هایی که نیاز به تیمارهای جنگل شناسی و دیگر فعالیت های مدیریتی جنگل دارند مفید می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.